|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Tem 2017 Saat 18:11 |
Merhaba hocam,
Neredeyse 4 yaşında olacak kızım bebekliğimden beri yemek dışında her şeyi yemeye çalışıyor. Kum, taş, oyun hamuru, boya, yaprak, çiçek, dal, kalem, el kremi, roll-on, anahtar vs. Artık anlayacak yaşa geldi ama bunu hala bile bile yapıyor. Acaba inat mı yoksa bir başka sorun mu var çözemedim. Çok da sinirleniyorum bu duruma. Ne yapmam gerekir?
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Inat filan degil... Bu yastaki cocuklarda, bir: "Pislik devresi" vardir.. Tabiat; cocuklarin etraftaki mikroplari alarak, bagisiklik gelistirmesini istedigi icin, bu sekilde bir ic-gudusel davranis sekli olusturur.. parklarda; kedi-kopek kakalarini, hatta kendi kakasini bile yiyenler var.. Cok igrenc seyler mustesna, cok da kafaya takmayin... AMA genede gozunuz ustunde oldun. Kirik cam parcalarini, ve ucu acik elektrik kablosunu bile agizlarina goturebilirler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|