|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2017 Saat 12:50 |
hocam merhaba tekrar..sizi çok rahatsız ediyoruz kusura bakmayın..ama bu anlamda güveneceğimiz kimse de yok açıkçası..hocam kızım 4 yaşında..2 yaşındayken biraz kekeme idi..geçti...ta ki 4 yaşına kadar...bu şubatta, yani yaklaşık 5 aydır tekrar kekeme ve şimdi arttı sanki...ben de izmirde özel bir kurum olan konuşma merkezini arayıp doktorla görüştüm... eşimle pek de sağlıklı bir evlilik geçirmedik..kavgalardan etkilendiğini düşündüm ve kekemeliğin sebebinin bu olduğunu düşünerek doktora danıştım..doktor da bana ''kekemelik psikolojik değildir, olsa olsa tuzu biberidir..kekemelik kekemeliktir ve psikolojik vs diye ayrılmaz '' dedi...kekemelik hakkında bir şey bilmiyorum tabiki ama endişelerim var..canımı sıkıyor bu konu..hocam geçici bir durum mudur bu? kendiliğinden de geçer mi...sanırım terapiye götüreceğim kızımı..bu arada kekemeliğin genetik faktörü var mıdır bilmiyorum ama benim ve eşimin ailesinde kekeme birisi yok hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kekemelik; kizlarda daha nadirdir... 6 kekemeden, sadece biri kizdir!! Dogustan heyecanli tiplerde olabildigi gibi, korku sonucunda da kekemelikler olabiliyor. Kizlarda, kisa surer ve kendiliginden duzelirler.. Terapi filan gerekmez!!! Sadece, konusurken, sabirla dinlayin, sakin kizmayin.. Aralarda; siir, tekerleme soyletin cok faydasi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|