|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enesberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2017 Saat 22:11 |
selam hocam nasıl başlasam bilemedim pazartesi günü trafik kazası geçirmiştik size yazdım kazada 6 yaşındaki oğlumda bişey yoktu sol alnında biraz sıyrık ona bişey yapılmadı durumu iyiydi bugün dışarda arkadaşlarıyla koşarken düşmüş yüzünün sağ tarafı çok kötü soyuldu sağ kulak üstü ve Alnının sağ tarafı hafif şişti bilinci falan yerindeydi kafası direk asfalta çarpmış biz pansuman için doktora gittik ama bırakmadılar BT çekildi ve sonuçta (sol orbita süperior-medialinde sklero duvarında milimetrikboyutta hava dansitesi izlenmiştir.) doktor sol şakak kısmında boşluk var göz doktoruna gidin dedi ve fito-fucidin kremler sef antibiyotik yazdı onu neden yazdığını anlamadım ? hocam bu boşluk önemli bişey mi? antibiyotik kullanmama gerek varmı bu durumda?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BT cekilmesi; "Tamamen duygusal" !!!! Nasil olurda, bu bayat uc-kagidi yersiniz??? O kadar da anlattim! O siyriklara; SADECE Mersol veya Batticon benzeri bir sivi surun, krem filan gerekmez. Antibiyotik de gerekmez... Tamamen duygusal!!! Hicbir sey yaptirmayin.
|
|
![]() |
|
enesberk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam o hava boşluğu önemsiz bişey mi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam haklısınız anlattınız ama kazanın ardından o kadar korktum ki . burdaki doktorlar bide siz bilirsiniz bişey olursa biz sorumluluk kabul etmeyiz. imza atın çıkın tarzında şeyler söylüyorlar , tahlillerdede böyle önemsiz şeyleri bile büyütünce biz anne,babalar ne derlerse inanıyoruz korkudan elimiz ayağımıza dolaşıyor .hocam iyiki varsınız hocam şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|