|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2017 Saat 21:46 |
Merhaba,
2 ay sonra 7 yaşına girecek kızımın Bir suredir sacları dökülüyordu. Dr.a gittik birkaç tahlil istedi. Sonuçları önce size göstermek istedim. Daha çıkmamış birkaç tahlil daha var. Şimdiden teşekkürler. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta; KEL kalmis, dunyada kimse yok.. O yapilan Testlerin tamami nafile.... Sizde boyle ENSE oldukca, size daha cok tokat atarlar.. Bakin, gorun simdi basiniza ne isler acacaklar... Elinizi verdiniz, kolunuzu kapacaklar!! Niye gidersiniz ki, boyle doktorlara!! Diger Test sonuclarin almaya bile gitmeyin..
|
|
![]() |
|
ozlemay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben graves hastasiyim,saçları tutam tutan dökülünce 'acaba dedim .
Gerçi şimdi durdu dökülmesi. Troid tahlilleri de temiz cıktı.Gittigimiz yer devlet hastanesi,gerçi orda da durum özellerde ki gibi maalesef. Yukarıda yazdığım gibi 7 yaşına girecek Boyu 131 cm kilosu 27.4 4 ay evvel okulda yapılan genel kontrolde Erken puberte şüphesi duyulmuştu. Ultrason istenmişti. Sağ memede tomurcuklanma vardı. Çok peşine düşmedim,yapmam gereken birşey var mı siz de?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz; Turkiye'deki Saglik ne alemde!!! Nereye giderseniz gidin, sahtekar doktorlar cogunlukta!! Ne erken puberte suphesi!!! Ilk sayfadaki "Erken puberte" makalemi okuyun!!! SAKIN: US filan cektirmeyin, bildigin sahtekar!! Sonucta; bir "sac dokulmesi" suphesi dahi size kac paraya mal oldu, onu bir hesaplayin!! Turkiyede; Saglik kurumlarina, elinizi verseniz, kolunuzu kaparlar!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ağu 2017 Saat 18:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|