|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nis 2017 Saat 11:06 |
Kadir bey eski maillerinizde rastlayamadim 20 gunluk oglum 3760 50 cm dogdu.5 gun kintrolunde 3450 iken 15 gunlukken 4050 gr geldi
1. Dr kilosuna gore her istediginde emzirme 2 saat gecsin ole emzir dedi ama bebegim bazen 1 saat sonra uyanip emmek istiyor gazi var bu aralar her emmek ostediginde Veriyorum yanlis mi yapiyorum 2. Bebegim emerken bazen lik lik ses geliyor sut fazlami geliyor bogulacak gibi oluyor yutamiyor emzirirken hafif dik pozisyonda emzirmeye calisiyorum Kucagimda diklestiriyorum hafid sirtina vuruyorum duzeliyor dr un yorumu sutten degil refluden dedi sizce neden oluyor ve ne yapmaliyim 3. Birde bazen agzinda bisey varmis gibi geveliyor sonra oguruyor kusma olmuyor yine dik pozisyone getiriyorum geciyor bu neden olur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Meme aralarinda, en az 3 saat olmasi (simdilik) iyi olur.. 2- EGER: altin sarisi renkte ve hardal kivaminda kaka yapiyorsa, bildigin gibi emzir.. 3- Asiri beslediginde; kaka sulu, yesil renkte ve sumuklu olur, o zaman aralari acmaniz sart olur.. 4- Gazini iyi cikarin.. "Gaz nasil cikarilir", gosteren Video'yu seyredin.. 5- Siz Turk doktorlarina bakmayin, onlar her kusana Reflu diyecek kadar AHMAKTIRLAR!! Bu yastaki bebeklerde (hastalik olmayan) kusma; iki turlu olur.. - Taze taze kusuyorsa, emdigi miktar cok geliyor demektir.. - Eksi eksi kusuyorsa, cok yakin aralarla besliyorsunuz demektir, aralari acin demektir.. Her iki tur kusma da da; asiri kilo alma vardir... Bu yasta en onemli hastalik kusmasi; Pylor Spazmi'dir.. Cocuk kilo alamaz.. Turk doktorlari; Reflu'nun ne oldugunu bile bilmezler.. Reflu'de kusma degil, mide muhteviyatinin, yemek borusuna kacmasi ve kusma olmadan, geri yutulmasidir.. |
|
![]() |
|
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgiler icin cok tesekkur ederim
Evet altin sarisi ve hardal renginde 3_4 kete kaka yapiyor dediginiz gibi gaz cikarma videolarinii zlefim Daha iyi gaz cikariyor artik Esas sıkınti emerken bazen tikaniyor cokmu geliyor bogulacak gibi oluyori ve 3_4 sn nefessiz kaliyor dikeltip sirtina vuruyorum anca Nefes almaya basliyor ve panikliyorum cok korkuyorum bu durumdan bebegime birsey olcak diye emzirmekten Soguyorum neden bole oluyor olmamasi icin birsey yapabilir miyim
Düzenleyen vinil - 13 Nis 2017 Saat 02:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Emzirirken biraz daha DIK durumda olsun.. Kucaginizda, cok yatirmayin.
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim Kadir bey
Birsey daha sormak istiyotum eski maillerinizde bas cevredi ile bir yazinizi okudum normalin 34.7 oldugunu yazmissiniz bebegimin dogum bas cevresi 38 cm Idi bu bir sorun mu anne karnindadaoktorum koca kafali olcak demistii bebegim erkek 3760 kg 50 cm dogdu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ailevi dir... Hicbir onemi yok.. Verdigim deger; Ortalamadir... bunun 2cm (-) veya (+)
olmasinin hicbir onemi yoktur.
|
|
![]() |
|
Kadir bey 1 aylik kontrolde boy 56 cmkilo 5300 gr bas cevredi 40 cm olmus (dogdugunda 38 cm )
basi arkaya dogru uzun gibi surekli donusumlu olarak Sag ve sol tarafa donuk yatiriyorum
Bundan dolayimi oluyor yatiris sekli dogru mudur? dr birsey yok defi ama vucuduna gore kafasi buyuk duruyor ve kafasini tutamama gibi bir sorun yasar mi? Düzenleyen vinil - 22 Nis 2017 Saat 23:58 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onemli degil.. Basin sekli iyi, sirt ustu yatirmayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|