|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Iremurat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2017 Saat 09:39 |
Merhaba hocam.sürekli gittiğimiz doktora sormama rağmen tam tatmin edici bir cevap anlamadığım için size de danışmak istedim.
48 gunluk bir bebegim var.gun içinde sütüm yeteri kadar olmayınca süt yapan çaylardan içmeye başladım. içeriğinde rezene ,roybos,çemenotu,keçisedefotu,limonotu,ahududu yapraği ekstreleri rezene yağı var. bu çayı içtiğimde bebegimde aşırı derecede uyku yapıyor.bir zarari olur mu korkuyorum. Bir de bu tarz takviyelerle oluşan sütun kalitesi hakkında görüşleriniz nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlarin tamami sahtekarliktir.. Bu caylar bir ise yarasa, once ineklere icirirlerdi!!! Meme vermeye devam edin, zaten sutunuz kendiliginden artacak. Sadece bol su /sivi icin.. Gerisi hikayedir.
|
|
![]() |
|
Iremurat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklisiniz aslında.her zaman içmiyorum cok şükür sütüm yetiyor ama bazen cok yorulunca az oldugu icin içiyorum.belki de psikolojiktir...
Peki bebegimin uyuması hakkında ne dusunuyorsunuz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|