|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2017 Saat 13:42 |
Merhaba Kadir bey. 9 yaşında kızım. Hafta sonları basketbol kursuna gıdıyor. Dün oynarken bı anda topun üstüne düşüp bıraz yuvarlandı topla beraber. Ben de oradaydım. Ondan bıraz önce de karnına top geldı. Ama ben çok önemsemedim. acıdı dedı. Bugün de sabah okula giderken karnım agrıyor mıdem bıraz bulanıyor dedı. Sımdı geldı okuldan. hafıf varmış bulantısı ağrısı.kaburgalarının altını gosterıyor acıyor hareket edınce dıye. beslenmesını yapınca da bulanmış. Keyfi genel durumu ıyı. Naz mı yapıyor yoksa karın içine dalagına fılan bır zarar gelmış olabılır mı hocam bilemedım?
Düzenleyen Mamafi - 06 Kas 2017 Saat 14:09 |
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yazdığım saatten berı ıyı. Hatta gezmeye fılan cıktık. İştahı da güzel. Sanırım evham yaptım. Kusura bakmayın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|