Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zedelenme olabılır mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumZedelenme olabılır mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 207
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zedelenme olabılır mı?
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2017 Saat 13:42
Merhaba Kadir bey. 9 yaşında kızım. Hafta sonları basketbol kursuna gıdıyor. Dün oynarken bı anda topun üstüne düşüp bıraz yuvarlandı topla beraber. Ben de oradaydım. Ondan bıraz önce de karnına top geldı. Ama ben çok önemsemedim. acıdı dedı. Bugün de sabah okula giderken karnım agrıyor mıdem bıraz bulanıyor dedı. Sımdı geldı okuldan. hafıf varmış bulantısı ağrısı.kaburgalarının altını gosterıyor acıyor hareket edınce dıye. beslenmesını yapınca da bulanmış. Keyfi genel durumu ıyı. Naz mı yapıyor yoksa karın içine dalagına fılan bır zarar gelmış olabılır mı hocam bilemedım?

Düzenleyen Mamafi - 06 Kas 2017 Saat 14:09
Yukarı Dön
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 207
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2017 Saat 19:37
Hocam yazdığım saatten berı ıyı. Hatta gezmeye fılan cıktık. İştahı da güzel. Sanırım evham yaptım. Kusura bakmayın
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.