|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2017 Saat 23:20 |
Hocam merhaba,
Oğlum 3,5 yasında. 14.5kg.2 ay önce kreşe başladı. Tabi hastalıklarda başladı. En son 1 hafta önce macrol ve bricanyl Kullandık. 1 hafta okula gitmedi iyileşti ancak gittiği gün yine tekrarladı tabi Şimdi ilaçsız atlatmaya çalışıyorum . Ancak gece olunca burun süreklintıkanık.. İliadin kullanmama rağmen bugün kontrol için kbb ye gittim Kulakta sıvı birikmesi var. İlaçla geçmesse ameliyat ce tüp dediler.. Aklım basından çıktı.. 2. Baska bir doktora gittim o da aynı seyleri söyledi Verileb ilaçlar: Cefaks-sudafed-iliadin Duocid-peditus-otrivine İlk iş arşivde bununla ilgili tüm mesajlarınızı okudum.. ben iliadine 3 gün devam edeceğim hocam 3 günden sonra kontrole götüreyimmi çocugu? Eger düzelmezse antibiyotikle mi devam etmem gerekir.? Yoksa iliadini 3 günden sonrada 1 gün ara verip devammı ettiryim.. tedavi şekli işin bilgi veriri misiniz hıcam Bi taraftan da antibiyotik konusunda aileye direnmek o kadar zor ki ... :( Bu arada cocukta ateş yok su an hocam. Agrıda yok..sadece bazen duyması az gibi sanki. Kelimeleri tekrarlatıyor.. ara kulagı kaşıyor ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hep ayni dumen, ve dolaplar!! Siz agzinizla kus tutsaniz, o kulaktaki "sivi" yok olmaz!! Illaki o kahrolasi tupleri takacaklar!! Sakin bu sahtekarlara pabuc birakmayin. Agri yoksa, kulaklar iyilesmis demektir.. Agri olursa da, SADECE; Iliadin damla kullanin.. SAKIN verdikleri ilaclari kullanmayin.. Hicbir ise yaramayan o bir cuval ilaci kasten sizi biktirmak icin veriyorlar... Ondan sonra da; "-Bakin goruyorsunuz, biz elimizden geleni yaptik, ama kulaklar duzelmiyor, buyurun ameliyata!!" diyecekler. |
|
![]() |
|
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Tekrar merhaba hocam,
Bugün iliadinin 3.günü. Oğlumda dediğim gibi kulakta agrı Yok ateş yok..kreşe gittiği için şu an yine öksürük var. Burun da tıkalı oldugundan 1 gün ara verip iliadine tekrar devam etmeyi düşünüyorum hocam, aksi bir görüşünüz olur mu. Bunun bir zararı yok değil mi? Bu arada zaten su an hasta iken kreşe göndermek hatalı mı? Evde tutsam daha mı iyi ılur hocam ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Hocam merhaba
Son durumumuz hakında bilgi vermek istiyorum 1 hafta önce öksürk basladı.. sıcak havlu bal limon ile Azaldı derken ateş çıktı.2 gün sürdü. Şimdi ateş düştü Ama öksürk ve burun tıkanıklıgı devam Burun tıkanıklıı okadar cokki hocam gece hiç nefes alamıyor Direkt agzından nefes alıyor. Serum fizyolojik bile danlatamıyorum o denli Burun içine akmıyor... İliadini sürekli kullanmak durumundayım hocam qncak iliadin burnu açıyor Bazen 5 gün damlatıyorum bir gün ara veriyorum.. Kulak için tekrar kbb ye gitmedim. Gittiğimde biliyorumki antibiyotik verecek Bu sekılde kulaktaki sıvı geçtimi ondan da emin olamıyorum nenyaoabikirm hocam |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|