|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyhan41 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2017 Saat 03:00 |
Hocam merhaba,
Oğlumuz 18 ayını doldurdu yaklaşık 13 kilo ve 88 cm boyunda. 1 aydır sürekli öksürük durumu var. Balgam çıkarmaya çalışıyor çoğu zaman çıkaramıyor ve midesi bulanıyor kusarsa rahatlıyor ve uyuyor; aksi taktirde uyku hepimize haram. Eski yazılarınızı okuduk serum fizyolojik ve coldmix le rahatlatmaya çalışıyoruz fakat balgamı iyice arttı. Serçe parmağımı ağzına sokarak balgam söktürüyorum hafif sarımtırak sümüksü akıntı çıkıyor ama hırıltı devamlı var. İlladin kullansak mı balgamı incelttiği için? Gündüzleri boğazını rahatlatmak için bal ve limon suyunu seyreltip veriyoruz. Bir de dişleri çıkmaya başladığından beri sürekli tükürük akıtıyor, hiç durmayan tükürük üst ön dişleriyle üst dudağını bağlayan et parçasının büyük olmasından kaynaklanıyor olabilir mi? (Halasında bu et operasyonla küçültüldü ve tükürük fazlasından kurtulmuştu)Durmayan tükürükle balgamın ilişkisi olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin, yeterli olmazsa, bunlara ilaveten sicak su buhari tatbik edin. Tukrugun bir zarari yok, bilakis mikrop oldurucu etkisi vardir. O "et parcasinin" bir resmini gonderin.
|
|
![]() |
|
seyhan41 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sıcak buhar makinesiyle mi yoksa leğene su koyarak mı yapalım(yanmasından korkuyoruz)..Suyun içine birşey damlatalım mı?
İstediğniz fotoğraf: ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120934 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Ameliyat gerekebilir (ilerde) 2- Yatginin kenarina bir tabure koyun ve sicak su kabi elinin uzasamiyacagi bir mesafede olsun. Duz buhar yeterlidir.
|
|
![]() |
|
Hocam dün ilk defa bir doktora götürdük...kontrollerini yaptı kan testi yaptırırsa kesin mikrop çıkacak dedi yaptırmadı ve bunları yazdı:
![]() ![]() 2.sini hemen hastanede balgamı sökülsün diye buhar makinesiyle uygulattırın dedi..Ben hiçbir şey almadan ve yaptırmadan kendim lab.a indim ve kan testi yaptırdım;sonuç, ![]() Takdiri size bırakıyorum.Teşekkürler
Düzenleyen seyhan41 - 24 Kas 2017 Saat 07:45 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle; antibiyotik gerekmiyor... SAKIN:Asist surubu kullanmayin.. Buhar olarak belki etki eder...Esas kullanim sekli ozel seklinin puskurtulerek akcigerlere verilmesi seklindedir. Bosuna ugrasiyorsunuz. |
|
![]() |
|
Hocam assisti zaten ampul seklinde olanini hastanede solunum makinesiyle direk cigerleri rahatlatsin balgam sokmesi rahat olur diye vermisti doktor ama yaptirmadan ciktim hastaneden
Düzenleyen seyhan41 - 25 Kas 2017 Saat 02:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|