|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
masalsmom ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masalsmom
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2017 Saat 19:35 |
Hocam merhaba.13 aylık bir kızım var.Doğum kilosu 3520 boy 49cm.12 ay kilosu 8.8kg 73 cm.Neredeyse 4 aydır hiç kilo almıyor.Diş döneminde hep ishal ve iştahsız olmasına bağladım ama moralim çok bozuluyor artık.Çok hareketli bir bebek.4 ayda vücuttaki döküntülerine atopik dermatit dendi.Nerisona tryosd ve hamezinc karışımı atarax ve zinco şurup ile geçti.Deterjan şampuan nemlendirici hepsini değiştik.Geçen ay tekrar olunca yine aynınilaçları kullandım.10 gün sınra tekrarladı.1 ay geçmeyince yine kullanmak zorunda kaldım.Alerji testi yaptırmalı mıyım neler yapmalıyım?Kilo almaması alerji kaynaklı olabilir mi?günde 2 bazen 3 kez kaka yapıyor.Gece kaşınıyor yie bu ara.Kafasında sürekli konak var.Çok çaresizim yardımcı olursanız çok sevinirim.iyi günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
".......Nerisona tryosd ve hamezinc karışımı atarax ve zinco şurup .." Bu kadar cesitli ilaclarla, bir tanesinin etki etmesi muhakkak!!! Turk doktorlari boyle "asure" recete yazmasini cok severler.. Mantar ilaci var, Antibiyotikli krem var, Kortizon var, Cinko eksikligi var, Allerji var!!! Daha ne olsun!! Her gun yikayin, sacli deriyi yikarken, tirnak uclari ile nazikce (kendi sacli derinizi yikadiginiz gibi) kaziyarak yikayin. 1 hafta; Sipraktin surup, gunde : 2xyarim olcek (2.5ml) verin, sonucunu yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|