|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bszmra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2017 Saat 17:56 |
Kadir Bey merhaba
33 aylık kızım var Bir kaç gündür burnu akıyordu. Sonra bir gece karnım ağrıyor dedi kustu. Ateşi de vardı biraz çok üstünde durmadım kusunca rahatlayıp uyumaya devam etti. Kusmadan 1 gün sonra genelde geceleri ateşi çıkıyor 2 3 gün böyle devam etti. Burnu önce şeffaf akıyordu şimdi bazen şeffaf bazen açık yeşil akıyor Dün gece ateşi 40.5 tu Uyumaya devam etmek istediği için ateş düşürücü vermedim rahatsızlık duymuyordu çünkü. Bal limon veriyorm burnunu açıyorum sürekli. Ateşi bazen düşüyor bazen çıkıyor. Korkuyorum doktora götürmelimiyim Antibiyotik kullanmam gerekir de ben kullanmadm diye korkuyorum. Daha önceleri de hasta olurdu ama ateş bukadar uzun sürmezdi. |
|
![]() |
|
Bszmra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazmayı unuttum hocam sürekli karnım ağrıyor diyor. Kusmadan sonra ishal filan olmadı. Normal kaka yapıyor.
Bir de öksürüyor bazen balgamlı bazen kuru kuru sanki boğazı yırtılır gibi. Boğazına göğsüne vicks sürüyorum. Bakteriyel bir hastalıksa ilaç kullanmadan da geçer mi? Eğer ilaç kullanmaya geç kalıyorsam kötü sonuçlar ne olur hocam.
|
|
![]() |
|
Hocam bugün ishal başladı.
Dün geceyi de ateşli geçirdi. Sürekli karnım ağrıyor diye uyandı gece. Bir de gözleri kızardı ve sabah uyandığında hafif çapaklıydı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ilac vermeyin.. Bu konuyu okuyun, cok anlatildi.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun sizden içim rahatladı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|