Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDöküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hasanilgun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Döküntü
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2017 Saat 00:38
Merhaba kadir bey oğlumun 1 hafta önce polisinde geçmeyen pisik gibi de değil aralıklı daire şeklinde kızarıklıklar oluştu biraz pütürlü sürekli pisik kremi sürdük etkili olmadi sonra travacort başladık 2 güne geçti. Şuan yine başladı ve vücudu kabardı bacaklarında yok gövdesi alni kulaklarının arkasi poposun ust kismi ve kasiklarinda kasinti falan yok öncesinde hiç ateş olmadi yarın doktora götürmeyi düşünüyorum ama önce size danışmak istedim. Şimdiden çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2017 Saat 00:43
Bir de 3 gündür çok çok fazla şu içiyor gece bile 5-6 defa kalkıyor gün içinde de aynı 2.5 yasinda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2017 Saat 03:05
Resim gonderin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2017 Saat 23:51
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2017 Saat 23:57
Yüzü de böyle isilik gibi ama anlamadım doktor alerji polikliniğine götürün alerji olmuş dedi atarax başladı 3×1  poposu için de coresatin pembe verdi size sormadan hiçbirşey kullanmak istemiyorum ilaçları da almadım yedikleri herzaman yediği şeyler farklı birşey de yemedi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 00:05
Isilik... Turk doktorlari; Allerji, astim ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler..   
Serin tutun, hergun yikayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 00:14
Ben de öyle yapıyorum çok teşekkür ederim kadir
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2017 Saat 16:49
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.