|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
merveasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2017 Saat 20:44 |
|
hocam iyi günler endişe icerisindeyim yardımınıza ihtiyacımız var.
kızım 4 kasım da hastalandı ateşi 38.5 a kadar çıktı ama ilaç vermedik ertesi gün düştü çok balgamı vardı balgam kustu sürekli ve öksürükler kriz haline geliyordu uyurken doktor klamer adlı antibiyotigi verdi ve günde 4 kez ventolin hava yazdi. 15 kasımda yine hastalandı 37.7 38 civarı ateşi yarım gün sürdü ertesi gün geçti vücudunda döküntüler cikti (govdesinde isilik gibi) dudakları ve dili kızarık kizarikti poposunun makat yeri sertleşmiş ve kızarmıştı daha sonra soyuldu doktor viral enfeksiyon dedi. 22 kasımda yine ateşlendi 37.7 ateşi gece 38.5 a kdr çıktı karninin biraz ağrıdığını söyledi doktora goturduk bağırsaklarından ses geldiğini söyledi idrar ve kaka tahlili istedi iki tahlilde de tüm değerler normal kaka tahlilinde maya hücreleri görüldü yazıyordu. doktor bağırsak enfeksiyonu dedi. 4 aralıkta gece 2 de ateşlendi 38.6 ertesi gün gayet iyiydi bi sonraki gün yine ateşlendi 38.6 ateş düşürücü vermedik kendiliğinden geçti çok fazla öksürük vardı bi sonraki gün öksürük bayağı azaldı ateş yok ve dün yani 11 aralıkta akşam yine ateslenecegini hissettim 37_38 arası gidip geldi bugün hep 37 civarı ama zor nefes alıyor burnu tıkalı gece bazen hızlı nefes aldi bugün hastaneye goturduk kawasaki olabilir dedi kardiyolojiye goturduk kalp temiz ve vücutta hicbir belirtisi yok dedi kawasaki için. kan tahlili sonuçlarına göre çocuk doktoru crp sedimentasyon ve lökosit yüksek ayrıntılı laboratuvar incelemesi gerekiyor kolajen doku hastalığı veya brucella hastalığı olabilir dedi. hocam endişe icerisindeyim nesi var çocuğumun bu arada kızım 4.5 yasında ve tam gun anaokuluna gidiyor. vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim hocam.
|
||
![]() |
||
merveasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
|
ayrıca hocam geçen hafta ishali vardı bu hafta da kaka yaptığında popom aciyor diyor.
|
||
![]() |
||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Antibiyotik gerekiyor.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
|
hocam fibrinojen ve boğaz kültürü testi de aldılar. onların sonucu 4 gün sonra cikacak. her hafta ayrı hastaneye gidiyoruz. çocuğumun nesi var sizce karin ağrısı falan olmuyor akdeniz atesi mi diye düşünüyorum ama her hafta bu ateş neden oluyor anlamıyorum her doktor ayrı bisey söylüyor net teşhis koyan yok araştırılması gerek dendi bi suru kan aldılar çocuğumdan zaten zayıf perişan oldu yavrum 4.5 yasında 14.8 kilo boy 104 cm surekli fenalasiyorum cocugumun neyi var diye perisan olduk ailece brucella veya kolajen doku hastalığı olabilir mi hocam inanın nereye götüreceğimi şaşırdım artik. gece hızlı nefes alıyor bi kaç gündür. biraz halsiz olsa da genel durumu iyi ,oynuyor konusuyor biraz cabuk yoruluyor sadece istahsizligi var son bir aydir .korkuyorum hocam çok korkuyorum. vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
|
hocam bugün de şişli etfal e goturduk geçen hafta ishali vardı ama sürekli kaka yapmıyordu normalde yaptığı kadar yapıyordu kakasini ama sıvı kaka, 2 gündür de sıvı yapıyor ama bugün sadece bi kez yaptı tamamen su gibi de değildi. bugün de şişli etfal e goturduk orada da tam bu kan değerlerini işaret edecek enfeksiyon bulunamadı pazartesi tekrardan kan alacaklar. siz antibiyotik dediniz diye ben de söyledim ama antibiyotik yazmadılar burun fisfisi gargara gibi seyler yazdilar ne apacağımı şaşırdım nolur yardim edin. zaten sınırda kanı koca koca tüpleri dolduruyorlar perişan oldu çocuk genel durumu gayet iyi çocuğumun ama neden her hafta tekrarlıyor bu ateş neden bu değerler bu kadar yüksek delirmek üzereyim. vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim hocam.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
|
hocam ben bütün yazdıklarınızı dikkatle okudum ama inanın cevabımı bulamadim. her hafta yaşanan bu ateşlenme ve bu tahliller neden olabilir teşhis koyamadılar araştırılması gerekir diyorlar hep pazartesi günü yine tahlileler tekrarlanacak ama teşhis koyan yok sizce ne olabilir hocam.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|