|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2017 Saat 00:02 |
Kadir Bey merhaba 14 aylik oglum grip 4 yildir sizi takip ediyorum.balgamli oksurugu var.solunumu normal atesi yok.nefes verirken bazen hep hiriltili bazen normal.bronsiolit dememiz icin nefes verirken hep mi sıkįnti olmasi lazim.okula giden abisi var okul acildigindan beri hep hastalar.viks surcektik tarihi gecmis atmak gerek dogru mu hocam?buyuk ogluma vicks surdum oksuruk inanilmaz artti en sonunda banyo yaptirdim viks kokusu gitsin diye sonea azaldi oksurugu neden o kadar oksurttu bilemedim kicukkende ayaklarina surmustuk ayaklari kwsinip kabarmisti.cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne derseniz deyin!! Cocuk rahat ise, hicbir sey yapmayin.. Cocugu tedavi edeceksiniz...... Kelimeleri degil!! Vicks'in(agzi acik kalmadigi surece) tarihi gecse bile kullanilir.
|
|
![]() |
|
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklisiniz hocam malesef rahat degil yogun balham var oksurdukce bal limonda almiyor buhar yapiyorum cold mix anne suti aliyor biseyde yemiyor bugun 4.gun.tesekkur ederim sizin bilgileriniz dogrultusunda ilerliyoruz omrunuz uzun olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|