|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asneti ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2018 Saat 09:16 |
Hocam hayırlı mutlu yıllar dilerim öncelikle..
23 aylık oğlum krupla çok erken tanıştı tahminimce 6-7 aylık falandı ama Nadire’n olurdu. Fakat son 1 senedir sık olmaya başladı ve özellikle son 3 aydır her ayın başında önce Burun akıntısı hapşırıkla başlıyor gecesine krup öksürüğüne çeviriyor. Ben soğuk havaya çıkarıyorum Ya da oğlumu sıkı giydirip klimayı 18-20 dereceye ayarlayıp odada bekliyoruz en fazla 1 gece sıkıntı çekiyoruz geçiyor. Alerjik bir durumu olduğunu düşünmeye başladım hocam. Astımlı çocuğu olan çok kişiyle konuştum hepsi astım tanısı koyulmadan önce çok sık krup olurdu dediler çok üzüldüm hocam :( Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Şu an oğlum 1 ay aradan sonra yine krup oldu ancak dediğim gibi soğuk havayla atlatıyoruz şükür benim korkum bu astıma ya da başka bir hastalığa giden bir yol mu? Önlem alabilmem mümkün mü şimdiden? Bir alerji uzmanına götürmeli miyim? Yanıt için şimdiden çok teşekkürler. |
|
![]() |
|
asneti ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şu detayı atlamışım. Oğluma son iki krupta da grip Ya da nezle olan çocuklardan hastalık geçti ama oğlum her hastalıkta nezle Ya da gribi krup eklenerek atlatıyor.
Yani şu an yeğenimden nezle geçti mesela. Yeğenim Burun akıntısı hafif öksürük şeklinde atlatmak üzere ama oğluma yeğenimden geçmesine rağmen hemen krup şeklinde öksürük eklenerek devam etti. Yakalandığı bu tarz hastalıkların hepsinde direkt krup a çeviriyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|