|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LAYUNEG ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 21:47 |
hocam iyi günler,
6,5 yaşındaki oğlumun alt dişleri geliyor. Ama resimde görüldüğü gibi yamuk görünüyor. Kendi haline mi bırakalım ne dersiniz? https://hizliresim.com/oOn6Z9 Selamlar Zuhal |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyle gelirler, Normali oyledir.. Kalici disler, kucuk boyda cikip, cocuk ile beraber BUYUMEZLER!!!! Eriskin cesametinde cikarlar.. AMA..... Cocugun cenesi cocuk cenesi oldugundan, kalici disler DAIMA, carpik cikarlar, cocugun cenesi eriskin cenesi cesametine gelince de duzelirler. Dis telleri, ancak bu yastan sonra (18-20 yas) hala duzelmeyenlerde gerekir. AMA.....Turkiye'nin assagilik, namussuz discileri, bu yaslardaki cocuklarin dislerine Tel takarak, aileleri soyup-sovana cevirirler.. Sakin; "Tel takilmasi lazim" diyen pustlara da inanmayin.... Sakin; ondeki sut dislerini de CEKTIRMEYIN... Sut dislerinin bu arada eriyecek olan kokleri, arkadan gelmekte olan kalici disleri besleyecekler.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Oca 2018 Saat 03:08 |
|
![]() |
|
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey yeni başlık açmamak için burdan sormak istedim benim kızım alt iki dişini 4 yaşındayken döktü ve çıkardı, ardından arkadaki 6 yaş dişlerini 4,5 yaşında çıkardı, alt iki dişinin sağ ve solundakileride 5 yaşındayken çıkardı yani yeni dişleride büyüdü, çok mu erken merak ettim arka azıları bile 6 yaşta çıkarması gerekirken erkenden çıkardı, gelişimlemi alakalı. hatta ön üstteki iki dişini de sallanıyor, erken çıkarması bu dişleri iyimi. 2012 mart doğumlu boy : 120 kilo : 26,50
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|