|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2018 Saat 16:31 |
Merhaba Kadir bey oğlum doğduğundan beri tüm sorunlarimizi size danışiyorum hatta aşağidaki linki tıklayip okumanizi rica edicem sizin tavsiyelerinizle hareket ediyorum fakat endişelerim çok fazla nöroloğa gidince de bissürü tetkikten başka yaptiklari birşey yok 2 yaşindayken de denver testi yaptirmiştik 1.5 yaşinda çikmisti 25 aylikti yurumuyordu sizin tavsiyenizle fizik tedaviye başladik 4.seansta yurumeye başladi. Şu an 36 aylık kilo 12 boy 90 cm konuşmuyor söylenenleri anliyor birşey istediğinde parmagiyla gosteriyor hayvanlari eşyalari sorduğumuzda gosteriyor. Merdivenleri tek başina inip cikmiyor illa biri elinden tutacak. Kendi yiyip içmiyor kaşikla. Eliyle yiyebiliyor veys çatali kullanabiliyor biberonu kendi kullanabiliyor bisiklet tarzi arabasina kendi binip inebiliyor
Tuvaletini de soylemiyor bez kullaniyorum 1-BeSLENMESI az 2-ZihiNsEl BIR SORUN OLABILIR MI 3-GELISİMİ yAŞıTlarİNA GÖRE GERİ GELİYOR BANA 4-KİSTİK fIBROSISTEN ŞÜPHELENDİM HENÜZ TER TESTİ YAPTIRMADİM AİLE HEKİMİNE SORDUM O HASTALAR HASTANEDEN ÇIKMAZ GENELDE HASTANEYE YATIRIRLAR ÖYLE BIR DURUM OLMADIĞINI ZANNETTIĞİNİ SÖYLEDİ 5-HOCAM ZAMANA BİRAKALIM MI BEKLEYELİM Mİ NELER TAVSIYE EDERSINIZ www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54924&KW=Sendrom&PN=4&title=tahliller Düzenleyen yaksu - 24 Oca 2018 Saat 16:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etmeyin, zamanla hepsi olacak. Bu yasta konusmasi sart degil... Kistik fibrosis ile alakasi yok. Benim hicbir Kistik fibrosisli hastam, hastaneye yatmadi...Sadece; Turk doktorlara giden Kistik fibrosisli hastalar, hastanelerden cikamazlar.
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam açıklamalariniz beni mutlu ediyor. İnşallah siz hakli çıkarsiniz kistik fibrosis şüphemi de size yazmistim ter testi yaptirin demiştiniz üst solunum hastaliği çok geçiriyor ve gelişim geriliği varsa test yaptirin demiştiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|