|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2018 Saat 18:08 |
Degerli Hocam,
Kizim su cicegi oldu, hatta bu konuda haberlesiyoruz sizinle, Farkli sorular aklima geldi ayri bir post actim, degerli zamaninizi aliyorum, cok tesekkur ederim Aklovir surup prospektusu benim kafami karistirdi Internette baktim,2 cesit var Biri 200mg/100 ml Digeri 200mg/5 ml Etken madde ayni ancak doz onerileri farkli kizim 9 yasinda 30 kg icin aklovir200mg/5ml aldik Saat 10.30 1 olcek Saat 14.30 1 olcek verdik Gece 1 defa atlayacagiz Ilac dogru degil mi? Ilacin neden prospektusu farkli doz anlamadim Sevgi ve saygilarimizla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her zaman soyluyorum... SAKIN Internetten, Turkce sitelere bakmayin... Aklovir: Oral suspansiyon: 200mg/5ml (Yani, Turkcesi: 1 olcek 5ml alir.. Bu 5ml icinde de 200mg ilac hammadesi vardir.. Surubun baska sekli YOKTUR.... Ayrica Tablet sekli: 200 ve 800mg olanlari vardir, bunlari cocuklarda kullanmiyoruz. Sizin "digeri" dediginiz, muhtemelen bu "Tablet 200" ilacidir. USA'da oldugumdan, ilacin prospektusunu bilemem.. Belki bir yazilim hatasi olmustur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|