Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mustuyıldız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mustuyıldız Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 26 Oca 2018 Saat 09:02
Hocam iyi günler kızım grip oldu sık sık oksurmeye başladı grip için dediklerinizi aynen uyguluyorum.çok tıkandığı zaman günde 2 defa sicak su torbası koyuyorum sırtına.geceleri uyuyunca koyuyorum  3 saat kadar duruyor.2 gün yapıyorum öksürük kalinlasiyor ve balgamli oksuruge dönüyor ve zamanla azalarak geçiyor.Hocam bundan sonra  agizda koku olustu 3 _4 gun sonra ates oldu ates 9 gun surdu.sonrada kulak agrisi oldu.Bu uygulamada((sicak su torbasi)) damarların genişlemesine sebep olduğum için öksürüğü cigerlerine inmesine sebep olmus olabilir miyim.yada herhangi başka zarar li duruma. (sicak buharı pek yapamiyorda o yüzden boyle birsey denedik. )

Düzenleyen Mustuyıldız - 26 Oca 2018 Saat 12:23
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mustuyıldız Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2018 Saat 19:12
Hocam bizde grip başladı gicik oksuruk ile devam etti.şimdi balgam çıkaran öksürüğe dondu ve atesi çıkmaya başladı. (38 civarı) (gicik oksuruk oldugu zaman   sirtina sicak su torbası koymuştum ilk 2 gun.)bugün 4.gun).endişeliyim yanlış birşeyler mi yapıyorum. 
Grip için dediklerinizi uyguluyorum

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120599
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2018 Saat 20:44
Sicak su torbasinin bir zarari olmaz..
Ates oldugunda; agzini kontroil edin... ATES +Agizda pis koku + Dilin tamamini kaplayan pas tabakasi
olursa; Antibiyotik gerekir.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mustuyıldız Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2018 Saat 19:36
Iyi günler kadir bey kizimin 38.4 civarı atesi balgamli oksurugu (tikanmiyor)ve ağzında koku(tok karına da var) var.dilde pas yok.bu durum sinuzitten kaynaklanıyor olabilir mi?(dilde pas olmadığı için antibiyotik baslamadim bu gibi durumda başlamam gerekir mi?
Hocam doktora gitmeden sinuzit geçirdiğini nasil anlariz? (Tedavi yönteminizi yazılarda okudum kulak taki gibi)
" border=""> " border="">
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.