|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2018 Saat 13:26 |
Hocam kızım 18 aylık gece boyu karnı guruldadı ve yediklerini parça parça şeklinde kustu gece 4 kere kustu sabah bolca cıvık cok ishale benzemeyen koyu kaka yapmıştı afedersiniz ama pijamasına sırtına kadar kakası çıkmıştı ılık duş aldırdım sabahtan beri ateşi 37.7 civarında huysuz hiç bir ilaç ve müdahalede bulunmadım hiç birsey ağzına sokmuyor aç bekliyor ne yapayım Hocam lütfen yardım edin kızım 10.7 kilo 80 cm 18 aylık
|
|
![]() |
|
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Ateş 39 şuan fışkırır tarzda kuatu uyku hali var hala bişey yemedi
Düzenleyen Tlnumy - 30 Oca 2018 Saat 17:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, hicbir ilac vermeyin.. Eger bu kusma-isahli yapan mikrobun tamami atildi ise, 1 gunde iyilesir. Yemesine de KARISMAYIN... Iyilesince acisini cikarir...
|
|
![]() |
|
Hocam ailemin hastaneye götürme çabalarına rağmen tüm baskıcı ısrarlarına rağmen elimde telefon forumda cevabınızı bekledim cok sağolun Ateş hala 39 1 kere emdi beni ve tekrar kustu Hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic onemli degil.. Bu sayede hastalik yapan mikroplari atiyor.. Sakin etrafin gazina gelmeyin.. Turk doktorlar bu isleri bilmiyor, ahali nerden bilecek!!!
|
|
![]() |
|
Hocam ailemin hastaneye götürme çabalarına rağmen tüm baskıcı ısrarlarına rağmen elimde telefon forumda cevabınızı bekledim cok sağolun Ateş hala 39 1 kere emdi beni ve tekrar kustu Hocam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Istedigi kadar su icirin.. Bildigin ISHAL KAKASI...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|