|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2018 Saat 17:57 |
Hocam 29 yaşında bayan öğretmen im. 15tatilin ikinci haftası faranjit oldum çok ağrılı iki gün yattım sonra boğazım biraz hafifledi.okul açıldı dün okulda bir iki bağır sesim kisildi. Kulaklarımda basınç var boğazım kötü yutkunurken felan. KBB ye gideyim mi beni korkuttular ses kısıklığı riskli diye.ne kullanayim hocam.sesimin düzelmesi için korktum Dr ye gitmiyorum guvenmedigimden ama böylede olmaz ne önerirsiniz. Saygılar sevgiler
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öksürük burun tıkanıklığı geni z akıntısı da var on gündür .
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120599 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sicak su buhari uygulayin.. 2- Tantum Verde Sprey, gunde:3x1 iki kere bogaziniza sıkın..
|
|
![]() |
|
Elim de tamtum Verde gargara olduğu için soruyorum onu kullansam olur mu illa sprey mı gerekir kulağım için illiadin olur mu yetişkinlerde olursa kaç damla kaç kere kullanayim hocam
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120599 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O da, olur.. Hangisini rahat kullanabilirseniz... Kulak icin; Iliadin damla, gunde:2x4 damla damlatin..5 gun devamli kullanin.. Sirt ustu yatarken damlatin. Her bir tarafa damlattiktan sonra, basinizi o tarafa yatirip, 1-2 dakika bekleyin.
|
|
![]() |
|
Hocam kulak için sprey var illiadin dedi eczacı burun damlası varmış illiadin in inşallah kizmassiniz bı karışıklık var ben hangisini kullanacağım kulağıma
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocuklar icin olan Iliadin damlayi kullanacaksiniz.. Biraz eski mailleri okusaniz...... Sprey, yatar durumda kullanilamadigi icin, etkisizdir. KULAGA DEGIL, BURUNA DAMLATILACAK.... SAKIN KULAGA BIR SEY DAMLATMAYIN!!!!!!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Şub 2018 Saat 20:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|