|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maviyesill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2018 Saat 09:34 |
Hocam biz sahtekarlığın 3 safhasınada uzun süre maruz kaldık, benim oğlum 2-3 yaş arası her türlü öksürük şurubu alerji ilaçları gereksiz antibiyotikleri kullandı,özellikle asist çok fazla kullandık, öksürük başlayınca da 3-5 yaş arası dönemde her ilkbahar ve sonbaharda hafif bir grip geçirse bile alerjik öksürük dendi ve macrol antibiyotik ile birlikte ventolin şurup, fluibron şurup ve notta tablet (3 ay boyunca) kullandı, 5 yaşından sonra da size rastladığımdan beri limonlu bal dan başka birşey vermiyorum, şu anda 7 yaşında, en ufak soğuk algınlığı peşinden hocam öksürükleri öyle bir oluyor ki, ciğerleri yırtılıyor gibi, sanki balgam varda sökemiyormuş gibi, herkesin dikkatini çeken katır kutur bir öksürük, ve kış boyunca ne kadar öksürürse öksürsün, yazın 1 kez bile öksürmüyor
Bir hastaya sahtekarlığa bu kadar maruz kalanların bronşektazi geçireceklerini söylemişsiniz, balgam yok gibi ama burnu çok çabuk doluyor ve sürekli temizlemek gerekiyor, bronşektazi de ciğerler harab olduğu için kendi kendini korumak için sıvı salgıladığını ve balgamın bu şekilde oluştuğunu duymuştum, acaba bizimki de aynısının burun yollarında oluşan bir versiyonumu? Film çektirmeli miyim hocam sizce? Birde bazı virüslere karşı nadiren de olsa vücut böyle bir tepki veriyor ve zamanla antikorlar oluştuğunda kendiliğinden geçiyor demişsiniz, eğer böyle birşey olduğunu bilsem içim rahat bir şekilde geçmesini bekleyeyim ama benim korktuğum tedavi gerektiren bir durum varsa da ben ihmal ediyorsam diye çok huzursuzum hocam, Allah razı olsun 2,5 yaşında bir oğlum daha var ve Ateş düşürücü bile kullanmadım hocam çok sağolun iyi ki varsınız |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118111 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin olun.. Evet, baya macera yasamissiniz.. Gordugunuzu gibi de; Turkiye'nin SAHTEKAR cocuk doktorlarinin verdigi ilaclar, hastayi daha kotu yapiyor.. Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix yaninda, sicak su buhari tatbiki de cok yararlidir. Gunde 2-3 defa uygulayin, hicbir zarari olmaz. Eger, "Sahtekarligin 3. Safhasina" gelene kadar asiri miktarda Nasonex, Flixotide, Nasocort gibi kortizonlu spreyler kullandi iseniz, Biraz daha cekeceksiniz..Zira, daha evvelden akcigerlerin bilhassa alt kisimlarinda birikmis olan ifrazat bu sekilde atilir. Film icin acele etmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|