|
Kalıcı dişte beyaz leke |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Chocolatte ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2018 Saat 14:35 |
Hocam merhaba,
Kızım 7 yaşında, kalıcı dişi böyle beyaz lekeli geldi, size sormak istedim diş doktoruna gitmeden önce , malum Mine tabakasıydı, teldi, yolmasınlar bizi 😬 https://i.hizliresim.com/m2mNOY.jpg Şimdiden teşekkürler, iyi ki varsınız 🙏 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
403 Forbidden
Request forbidden by administrative rules.
Resim acilmiyor.. Bazi cocuklarda; Kalici dislerde, nokta seklinde beyaz lekeler olabilir, hicbir onemi yoktur.
|
|
![]() |
|
Chocolatte ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
https://hizliresim.com/qGVDBR
Tekrar paylaştım hocam, teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
403 ForbiddenRequest forbidden by administrative rules. |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam bu fotoğrafı görebiliyor musunuz?
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayret!! resim acik olarak geldi!! Bu lekeler, tirnaklardaki, beyaz lekeler gibidir. Sebebi bilinmiyor. Ilerde devam ederse, Laser ile silinebilir.. NOT: Nasil hallettiginizi yazarsaniz, diger uyelere de yardimci olur..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Nis 2018 Saat 07:36 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
Gamze hanım çok teşekkürler ☺ sanırım hizliresim de sıkıntı var,
Hocam çok teşekkür ediyorum, ilgi ve alakanıza.. Sevgiler.. |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Hocam,
Hızlıresim.com da yurt dışına yönelik bir sıkıntı var zannedersem çünkü ben ve diğer üyeler fotoğrafları görebiliyoruz. Fotoğraf yüklemek isteyen arkadaşların www.yollayap.com sitesini kullanmalarını öneririm ben yukarıdaki fotoyu oradan yükledim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|