|
LOHUSALIKTA BOGAZ AGRISI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
onurpnar ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2018 Saat 21:26 |
hocam.ben yeni dogum.yaptim 1.5 ay oldu 10.gundur gecer gibi olup gecmeyen bogaz agrim var sadece yutkunurken ve esnerken aciyir 2 gunnsol agriyirsa 2 gun sag agriyor bu kadar uzun surermi tavsiye edebilecehiniz birsey varmi..neden bu kadar uzun surdu?herhangi bir tahlil.yaptirmalimiyim.tesekkur edrim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beraberinde; ATES yoksa, Antibiyotik gerekmez.. Tantum Verde sprey kullanabilirsiniz. Ihtiyaca gore; 1 veya en fazla 4 defa yapin..
|
|
![]() |
|
onurpnar ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HOCAM.BIGAZ AGRIM.GECTI AMA CENE ALTIM COK AGRIYOR DUN AGRISINDAN ACILE.GIDIP.PAROL.SERUM.YAPTIRDIM.DR BIGAZIMA.BAKTI ILTIHAP DEDI ANTIBIYOTIK LAZIM.DEDI AMA.SU AN YUTKUNUNCA OLAN ACI GECTI..BU NE AGRISI YINEDE.DEDIGINIZ GIBI DEVAMMI EDEYIM
|
|
![]() |
|
bir yazinizda hassassa antibiyotik.gerekebilir yazmissiniz.uyandigimda ve hala.ellemesemde agrim var disimi.etkiliyor..(emziriyorum)
yarin saglikmovahinda kan tahlili yazip wbc yemi.bakimm hocam...burun akintisi ates dilde pas oksuruk yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tek basina; "hassasiyet"in hicbir anlami yoktur. ATES olacak.. ATES olmazsa, olmaz SART... Yaninda; Agiz kokusu, dil uzerinde pas, hassasiyet, oksuruk gibi arazlar olacak. Degerlendiremiyorsaniz, o zaman WBC baktirin.
|
|
![]() |
|
peki hocam bademcikmi, lenfmi oldugunu nasil anlarim..birde sol cene alti tarafi.agriyor dokunmasam bile.internette sol.taraf cene alti icin kotu seyler yaziyor..distan gorunen sislik yok elleyince.var.gibi kotu.bisey.degildir.dimi.hocam.
siz.bizi.rahatlatiyorsunuz ..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gayet basit.. Bademcikler ELE GELMEZLER.. Boyun duvarinin dis tarafinda; Lenf bezleri vardir, onlar ele gelir, Bademcikler boyun duvarinin ic yuzundedir, hicbir zaman ele gelmezler. Lutfen benim yazdiklarim harici hicbir Turkce yazi okumayin.. Onlarin tamami sizleri korkutarak, kendilerine gitmenizi saglamak icin yazilmis yazilardir. Bosverin boyle faso-fiso konulari!! Boyunda; 3 tip ele gelen olusum (Lenf bezi) vardir. 1- Enfeksiyon sonucu olusanlar: Tek-tek olurlar ve ellediginizde, elinizin altinda kayarlar.. 2- Hodgkin bezeleri: Paket tarzindadirlar ve boyun duvarina yapisiktirlar, hareket etmezler.. 3- Verem'e bagli lenf bezleri ( Siraca denir): Yukaridan asagiya, zincir tarzinda yer alirlar. Deriye yapisik olup, zamanla agizlasir ve cerahat akar. Bakteriel bezeler, aniden buyuduklerinde, onemlidirler. 1 gunde "yumurta cesametine" ulasirlar, sert ve sabittirler, bastirmakla hassastirlar, VE uzerleri sicak olup, ilerlemis vak'alarda, deri kizarik olur. Bu durumda, igne seklinde Antibiyotik baslanir. Buyume durunca da; agizdan antibiyotik ile 10 gun tedavi verilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Nis 2018 Saat 07:29 |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|