|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2018 Saat 10:12 |
Hocam 38 yaşında bayanım,özellikle sol bacağımın diz kapağı altnda avuç içi kadar ve küçük bozuk para büyüklüğünde tek tük morluk oldu doktora gittim hgb 11.9 ferritin 7.5 çıktı ve oraferon yazdı 1 aydır içiyorum ama iki gündür tekrar bacağımda iki küçük morluk oluşmuş.Önemli bir durummudur hocam başka tahlil yaptırmama gerek var mı hocam.Teşekkürler
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimleri kontrol ettim açılıyor umarım olmuştur.2
|
|
![]() |
|
Hocam ferritin üzerinden değerlendirmenin doğru olmadığını yazılarınızda okumuştum kafama takılan morluklar neden oluyor hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Farkinda olmadan, carpiyorsunuz.. Anemi; hicbir zaman; "morluk" yapmaz... Bunu bir tek boyle BEYINSIZ doktorlar soyler.. Astim, Allerji, Reflu, Anemi...... Siz hic Turk doktorlarinin baska bir HALTTAN anladiklarini gordunuzmu??
|
|
![]() |
|
Hocam çok teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|