|
IYE 4 AYLIK KIZIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2018 Saat 01:13 |
İyi geceler hocam.eski mesajlarınızı okudum nitrat negatif ise iye degildir demissiniz.benim kızım 4 aylık idrar tahlilde her sahada 13-14 lökosit. 15-20 eritrosit.2-3 epidel ve Blood pozitif çıktı. Tahlil yapilmadan önce 2 gün atesi vardı. Şimdi ise vücudunda ve yüzünde kırmızı benekler oldu.bactrim sürüp vermisti Dr. Şimdi değiştirdim yan etki etmiş olabilir dedi başka bir antibiyotik verdi.kızım normalde çok neseliydi şimdi çok ağlıyor ve canı yaniyor gibi ciglikla uyanıyor. Dr. İdrar yaparken yanma oluyor ondan dedi. Siz ne diyorsunuz hocam çok moralimiz bozuk yardım edin lütfen sondaki ultrason gerekebilir dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki; Nitrit degeri ne ????? (-)mi??? Negatif ise, doktorunuz, pustun teki demektir... Dokuntuleri; 6.Hastalik olabilir.. RESIM???? YOK!! Boyle bilmece gibi sual sorarsaniz, kesin bir sey soyleyemem… Dokuntulerde MUTLAKA resim gonderin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|