|
bronsit bricanly surup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gncsevdesena ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gncsevdesena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2018 Saat 11:44 |
iyi gunler kadir bey. 4 bucuk yasindaki kizim bu sene 4 defa hiriltili solunum gecirdi aralikli olarak. su anda da 5 farkli doktor cigerlerinde hirilti var diyo ve macrol kullan dedi ventolin hava ver dediler. bu hirilti 10 gün oldu gecmedi hic ilac vermedim. atesi yok. ne yapicam simdi hangi ilaci kullanayim bricanil iyi gelir mi. ve karni cok agriyo hep acikma hissi var kil kurdu olabilir mi.
|
|
![]() |
|
gncsevdesena ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gncsevdesena
![]() ![]() ![]() ![]() |
wwbc degeri 11.7 . 5 doktorda kizima bronsit dedi. gogsundeki balgam 10 gundür gecmedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gncsevdesena
kadir bey simdi saglik ocagindan geldim doktor hiriltisi yok dedi macrol kullanacak bi durumuda yok dedi. hic ilac kullanmadan geçti cok şükür size güvenerek kan değerine bakarak ilac kullanmadim. sadece 2 olcek bricanly verdim. adam gibi doktor bulmak cok zor oldu bu zamandartik iyi ki varsiniz tesekkurler su anda balgam cikariyo oksurdugunde
Düzenleyen gncsevdesena - 05 Haz 2018 Saat 15:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Astim,Bronsit veya Bronsiolitte, on planda olan; hirilti degildir!!! Sikintili solunumdur!! Once; SIKINTILI solunum olacak, rahat ve kisa nefes almanin arkasindan, sikintili ve uzun bir nefes verme olacak...Ancak bunlardan sonra; Burun kanatlarinin solunuma istirak etmesi, hirilti, oksuruk vs olacak!! SAKIN hicbir ilac vermeyin.. Sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Balgam cok olursa, veya balgam cocugu rahatsiz ederse, "sicak su buhari" tatbik edin. Yazilarimi okuyun ve MUTLAKA: "Oksuruklu Hastaliklarin Degerlendirilmesi" tablosunu inceleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Haz 2018 Saat 19:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gncsevdesena
tesekkur ederim kadir bey. grip aşısı yaptırayım mi kizima iyi olur mu sizce ekim ayi gibi mi yapiliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118994 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
OKUYUN... Her sene ayni muhabbeti yapamam…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|