|
dili dışarda geziyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2018 Saat 21:42 |
hocam merhaba iki yasindaki kızım yaklasık 10 gündür dilini dısarı cıkarıyor sonra öğürüp kusuyor
kustuktan sonra bir saat dili dısarda geziyor ağzını kapatmasi içi çikolata veriyorum yine de kapatmıyor bu gun içinde sürekli olmuyor bir yada iki kez oluyur ben acaba birsymi yuttu diye endise ediyorum eski maillere baktım plastik olsa mide asitiyle eritir para olsa kakasında cıkabilir dediğinizi biliyorum ama bizimkine benzer bir durum görmedim acaba ağzına bir sey koyup tiksindiği için yapıyor olabilirmi sizin fikriniz benim için cok önemli yardımcı olursaniz sevinirim saygılar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem... Yemek borusuna takilmis bir sey(??) olabilir mi??? Kati (Ekmek kabugu, kabuklu elma gibi) gidalar yedirin, devam ederse, gosterin.
|
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kusura bakmayın sizi surekli rahatsız etmek istemem kızım geğirdıkten sonra dılini dısarı cıkarıyor
Bırde ablası hamur yediğini soyledı sizce bunlarla ilgisi olabilir mi yada bir boyun filmi cektırıyımmi bu arada bu hareketi aksam saatlerinde yapıyor onun dısında keyfi gayet yerinde baska hiçbir belirti yok
Düzenleyen turnam - 14 Tem 2018 Saat 19:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok ustune dustu iseniz, bunu bir "marifet" zannedip isin cilkini cikariyor olabilir. Bir muddet ilgilenmeyin, bahsini bile acmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|