|
Pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
dilekdenizelif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Tem 2018 Saat 20:58 |
18 günlük erkek bebeğimin poposu kıpkırmızı ve yara içinde ılık su ve sabunla yıkayıp hametan sarı renk olandan sürüyorum. Hiç faydası yok. Alerjiden kaynaklı olabilir mi? Neden olmuştur neye dikkat etmeliyim ve ne kullanmamı önerirsiniz? Fotoğraf atamadım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hametan'in "pisik kremi" oldugunu size, hangi GERIZEKALI doktor soyledi??? Hametan; YARA kremidir.. Pisik kremi diye, ilac mumessilleri uydurmustur.. Assagilik Turk doktorlari da, 2 tukenmez kalem icin bu yalani tatbik ederler.... Pisik kremi olarak (bez isi bitene kadar); SudoKrem, Desitin, Popolin, Nivea gibi pisik kremlerinden birini kullanin... Ayrica; Gunde:2x1 , bu krem yerine, Hipokort krem surun (iyilesene kadar) Kremleri surmeden evvel.. Eczanede hazirlatacaginiz; " Eau Borique %3 luk, 300ml " su ile nemlendirin.. |
|
![]() |
|
dilekdenizelif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Teşekkür ederim hocsm. Bebeğimin poposu yara oşduğu için mi hametan kullanmamı söyledi bilmiyorum. Sizin yazdıklarınızı bugün alıcam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Hocam yine bi soru soracaktım bebeğime kullanmam için tera-d3 verdiler. Ama bunun içinde kanserojen yapan maddeler varmış kullanılmaması gerekiyomuş. Welcare 400uı bunu öneriyolar, siz devit 3 öneriyosunuz hangisini kullanayım kararsız kaldım beni aydınlatır mısınız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118774 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir ilacda; "kanserojen" madde yok... Bati dunyasinin, magazinsel haberlerini, ( pahali urunleri satabilmek icin) tibbi haber diye yutturuyorlar.. HICBIRINI onermiyorum...Hepsi para tuzagi!!! Bir yasina kadar sadece Dvit3 damla ( cok meraklisina;MultiTabs damla) , bir yasindan sonra, her sene, senede 1 defa 1 ampul Dvit3 icirmenizi tavsiye ederim.. Bazi aptallar, D vitamini agizdan icilirse etki etmez, igne olarak vurdurun diyorlarmis, sakin inanmayin.. Tipik Turk doktor uydurmasidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Hocam yazdığınız cevaplara bayılıyorum resmen. Kaç damla vereyim. Ve 3 yaşındaki kızımada senede bir defa dvit3 bir ampul vermeli miyim? İyiki varsınız sizi görmediğim halde doktor ve insan olarak çok seviyorum. Mesleğini layıkıyla yerine getirdiğiniz için minnettarım.
Düzenleyen dilekdenizelif - 17 Tem 2018 Saat 20:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Damla olarak, gunde 1 defa:5 damla verin.. 2- Bir yas ustu HERKESE senede en az 1 defa, 1 ampul Dvit3 icirin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Hocam tekrar merhaba, bebeğimin poposundaki yara sizin söylediğiniz krem sayesinde geçti. Çok teşekkür ederim. Bu kezde cumartesiden beri burnu tıkalı, hapşuruyor ve çok ağlıyor huzursuz. Uyurken ve emerken zorlanıyor. Serum fizyolojik damlatıyorum, hergün banyo yaptırıyorum. Başka bişeyler önerir misiniz? İlerlemememsi ve iyileşmesi için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|