|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2018 Saat 10:58 |
Hocam merhaba Kızım 23 aylık..3.400 kg 53 cm doğdu güncel boy 89 cm kilosu 11 iştahsız anne sütü ile besleniyordu yemekle arası iyi olmadı hiç geçen ay memeden ayırdım iştahında düzelme olmadı.babasıyla tatile çıkmıştı ateşlenmiş doktora götürmüşler ve kan testi yapmışlar tam 400 tl almışlar cok kızdım sonradan haberim oldu çünkü Kuzum ateş düşürücü beta herhangi bir ilaç kullanmadı hiç. sonuçları ve kilosunu değerlendirip bana bir yol gösterebilir misiniz teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosu NORMAL... Boyu 6cm FAZLA oldugu icin, "zayif" gorunumde… Hicbir zarari yok, aynen devam edin.. Babasi; 400TL ile kurtulduguna sukretsin... Goruyorsunuz, Turk doktorlarinin davranislarini!!!
|
|
![]() |
|
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolun hocam T4. değeri 212 yüksek çıkmış tahlilde yapmamız gereken bir şey var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu pustlugu HER hastaya yapiyorlar!! Son 2 seneden beri bu sahtekarlik cok ragbet goruyor.. Doktor kazaniyor, Laboratuvar kazaniyor…. Hic orali bile olmayin… VE sakin bir daha bu doktor ve Laboratuvara ugramayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|