|
Bitmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2018 Saat 00:03 |
Kadir bey merhaba, oğlumun öksürüğü 1 haftadır devam ediyor hiçbir grip belirtisi olmadan. Çoğunlukla uyurken tikaniyor. .2 yasinda oglum geceleri uyumadan önce benical verebilirmiyim faydası olurmu? Birde bugün dikkatimi cekti sahdamari çok. Hızlı atıyor ..bu hepmi böyleydi bugün mü dikkatimi çekti. Bilmiyorum.normalmi bu.çok evham.yapıyorum sizin soylediklerin iz beni çok rahatlatıyor. Şimdiden teşekkürler ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Yastigini (veya bas ucunu) yukseltin, odasi serin olsun.. Basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Bunlar yeterli olmaza, 1 olcek Benicak verin. 2- Damari normal.. Cocuklarda oyledir.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey .benical reçetesiz alinmiyomus ..yazdirmak için. Sağlık. Ocağına gittim o da desloran verdi benical e gerek yok dedi.ısrarla istedim ben gerek görmüyorum dedi..desloran ı da gece yatmadan yarım. Ölçek verirsem rahatlatirmis.ya geniz akıntısı var ya da reflu diyor..napayım ben şimdi bilmiyorum.desloran alerji ılaci gibi bişey heralde içinde öyle yazıyor. Napicam şaşırdım kaldım ..ne gündüz. Ne gece uyku yok yardım. Edin
Desloran kullanayimmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin..
|
|
![]() |
|
Kadir bey yatmadan önce yarım. Ölçek mi vericek tim. Ben az önce bi tatlı kaşığı kadar verdim ama ..sanırım çok verdim.
Bi zararı olmaz degilmi.bir kerelık. Birde ne kadar süre ile kullanayım bu ilacı ..derdimize derman olurmu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ise yaradi ise, devam edin. Gunde 1 defa; 1 olcek verebilirsiniz. 1 olcek bile ise yaramadi ise, hic vermeyin..
|
|
![]() |
|
Dün gece ilk defa verdim daha iyi gibiydi sanki.eğer bunlada kesilmezse ne önerirsiniz kadir bey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|