|
Nörofibromatozis |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2018 Saat 00:34 |
Hocam merhaba. Değerli vaktinizi aldığım için bağışlayın ama size sormak istediğim
bir soru var. Daha önce bu konuda yazdıklarınızı okudum ama durumumuzu anlatmak istedim yine de Oğlum 2,5 yaşında. Doğduğundan beri biri yanak, diğeri ayağında 4-5 cmlik sütlü kahve leke var. Onların dışında bel ve sırtta 4,5 mm civarı var. Şimdi bana sırtında yeni bir tane oluşmuş gibi geldi. Yanıldığımı sanmıyorum. O da 5mm üzerinde Ailede nörofibromatozis yok. Çocuğum son derece normal, gercekten çok güzel konuşan, aktif bir çocuk Sorum şu hocam; bu lekeler artarsa, çocuk gayet normal olsa bile gösterelim mi? Yoksa hiç birşey yapmayalım mı? Göz muayenesini 8 ay civarı olmuştu. Sıkıntı yoktu Bu hastalığı akla getirmeli mi bilemedim hocam Umarım değerli vaktinizi ayırırsınız Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O hastalik, BU sekilde olmaz... Okumaya devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|