Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uyuyamıyoruzzz!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Uyuyamıyoruzzz!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Layha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Layha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uyuyamıyoruzzz!
    Gönderim Zamanı: 30 Tem 2018 Saat 08:10
Hocam imdat!
Ne olur eski konulardan araştırın demeyin.
İki yaşındaki kızım uyuyamıyor 
Beş dakikada bir mızıldıyor. Bacaklarını attırıp ağlıyor sallıyorum geri susuyo beş dk sonra bi daha...
Gaz çıkarıyor bazen de. Ama rahatlayıp da uykuya dalmıyo bi türlü.

Yukarı Dön
Layha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Layha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2018 Saat 08:15
Ççok kötüyüm gerçekten kusura bakmayın.
Kakasını çok zor yapan bi çocuk altıncı aydan beri. Büyüdükçe düzeldi.
Sütten kestim uyur belki diye ama yok....
Üstüne bir de orta kulak enfeksiyonu oldu. 

Yukarı Dön
Layha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Layha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2018 Saat 15:37
Ateşini düşüremedik bir gece boyunca ağladı durdu, hiç bişey de yiyemeyince Dr götürdük orta kulak iltihabı dedi .Agumentin ve ağrı kesici yazdı. Antibiyotiğin üçüncü günündeyiz. Şimdi ateş yok ama burun akıntısı ve gıcık tarzı öksürük başladı. Göz kapakları şiş ve gözleri de akıyor su gibi.. Sesi de çok değişti.. 
Bu durumda gereksiz antibiyotik mi kullanmış oluyoruz?
Yazılarınızı okudum, iliadin damla damlattım burnuna.
Damlanın tarihi geçmiş sekiz ay önce yeni farkettim. Bi sorun olur mu?
Antibiyotiği biraksak mı yoksa bir haftaya tamamlasak mı ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim bulunduğum şehirde hiç bir doktora güvenemiyorum artık. Şimdiden teşekkür ederim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2018 Saat 19:24
Antibiyotigi; HEMEN kesin. Hadise VIRAL, direnc kazanabilecek bir bakteri YOK....  Orta Kulak Iltihaplari 
DAIMA, viral enfeksiyonlari takiben olur ve ASLA Antibiyotik gerekmez, daha kotu olurlar.. 
Tarihi gecik, Iliadin'in bir zarari olmaz.. En kotu ihtimal ile etkisi azalmis olabilir. Yenisini alin. 
Ilaveten, Limonlu bal ve ColdMix damla kullanin. 
Bu konular hergun anlatiliyor.. Okumaya devam edin. 

Yukarı Dön
Layha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Layha Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2018 Saat 23:15
Çok teşekkür ederim, tavsiyelerinizi uygulayacagız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.