|
Kendim için tahlil sonuç |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrydnzge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2018 Saat 15:24 |
?
Düzenleyen mrydnzge - 16 Ağu 2018 Saat 23:11 |
|
![]() |
|
mrydnzge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey merhaba.35 yaşındayim.Kan tahlillerimi degerlendirirmisiniz.MPV dusuklugunun bir anlamı var mi? Sizin onerinizle her yıl 1 ampul d vit içiyorum 2 ay önce 1 ampul d vit icmistim en son.Doktor 3 şişe dvit damla ve beneday hap verdi.Günde 30 damla kullanilacak bitene kadar.Sizin öneriniz nedir?
Düzenleyen mrydnzge - 16 Ağu 2018 Saat 16:19 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gereksiz yere yapilmis bir suru tahlil!!! Sadece D vitamin seviyeniz hala dusuk.. D vitamini eksikligi ASLA gunluk damla seklindeki ilaclarla KAPANAMAZ!!! Maalesef, Turkiye'deki tip fakultelerinde bu sekilde, "geri-zekalica" egitim verilir.. Hocalar; Turkiye'deki Tip ogrencilerine guvenmedikleri icin, ve yanlis uygulamalarla, zehirlenmelere sebep olacaklar diye, en dusuk doz da tedavileri ogretirler.. Bunda da en buyuk etken, bir vakitler Aspirin tedavisi verilen bir cocugun, "Aspirin zehirlenmesinden" olmesi olmustur. Zira, o doktor, kendini : "Bize bu sekilde ogrettiniz." diye savunmustur.. Susturmak icin, o doktoru, Docent yaptilar. Ayni sekilde, kalp yetmezliklerinde; Dogru-durust Digitalizasyon da (korktuklari icin)ogretilmez.. D vitamini eksikligi tedavisini de; korktuklari icin, dogru durust ogretmezler, zira bu doktorlara ITIMAD ETMIYORLAR.. Haklilar da, zira bir ara; hastalara; her ay Dvit3 Ampul iciren doktorlar vardi.. 2000'li yillara kadar da, Penisilin ignesi yapilmazdi!!! Dusunebiliyormusunuz, '80'li yillarda, SSK Okmeydani Hastanesi Eczanesinde, tek doz penisilin bulunmazdi!! Gelene gidene: Lincocin igne yapilirdi…. Zannetmeyin, aptallik sadece simdiki doktorlara mahsustur, her zaman aptal doktorlar cogunlukta idi!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Ağu 2018 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
Peki nasıl alayım hocam d vitaminini.bide MPV değerine takıldım kötü bişeymidir
|
|
![]() |
|
Sayenizde çok şey öğreniyoruz hocam çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hemen bugun (veya yarin) 1 ampul Dvit3 icin, 1 ay sonra tekrar; 1 Ampul icin, Seneye Mart ayinda tekrar Dvit3 seviyenize baktirin. 2- MPV dahil farkli isaretlenen butun degerlerin bir onemi yoktur, TEK BASLARINA bir mana ifade etmezler.. 3- CRP sahtekarligini cok anlattim, Turk doktorlari: CRP nedir, kelime manasini bile bilmezler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|