Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çocuklarda geniz eti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çocuklarda geniz eti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 15>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 123395
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çocuklarda geniz eti
    Gönderim Zamanı: 21 Tem 2026 Saat 09:42
Sakın, ilaç/antibiyotik vermeyin. Kendiliğinden çok daha çabuk iyileşir.
Yukarı Dön
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 79
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Tem 2026 Saat 05:08
Günaydın hocam nasılsınız Bisi sormak istiyorum küçük kızım agustos 20 iki yaşina  girecek dün den beri ishal ama sık sık yapıyor çok sulu değil ama yavaş yavaş sulu ishal oluyor bu sabahta kusmaya başladı dün iki defa normal yaptı iki defada ishal yaptı toplam 4 defa ne yapmam lazım hocam kaç gündür istahida yok yemeği hep ağzında bekletiyor lütfen yardımcı olun💐💐💐

Düzenleyen Armanc - 21 Tem 2026 Saat 05:09
Yukarı Dön
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2026 Saat 00:53
Peki hocam o ilaç nedir faydalımı sizce🙏🏻🙏🏻
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 123395
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2026 Saat 09:00
Benim branşım değil. Göz ve Cildiye doktoruna danışın. 
Yukarı Dön
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2026 Saat 00:27
Merhaba hocam nasılsınız iyisiniz insallah biliyorum hocam başlığa uygun sorular sormuyorum çok özür diliyorum sizde bir konuda bilgi almak istiyorum hocam ablam 33 yaşında doktorda tahlil fon yapıp saçında Alopesi var demiş dökülme  ondan oluyormuş demişler 7 senedir tedavi verip hap vermişler Plaguenil bir ilaç vermişler derideki hastalığı bitsin diye ve ablamın bu hastalık dolayi dökülmesi oluyor ve 3 ayda birde göz muanesi vermişler bu ilaç göze zarar veriyor demişler hocam bu hastalık doğrumu hapın bir faydası varmı bu dökülme duzelirmi bu ilacın faydası varmı lütfen yardımcı olun  2:sorum şimdide hocam doktora gitmiş göz arkasında tümör demişler emar fon vermişler bu ilacın yan etkisi olabilirmi yada bu tümör doğru mu başka bisi olabilirmi cevabınız dört gözle bekliyor um hocam 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹🥹

Düzenleyen Armanc - 12 Tem 2026 Saat 00:30
Yukarı Dön
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2026 Saat 09:52
Meraba hocam nasılsınız tekrar resim atim insalah gözüküyor 
Yukarı Dön
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2026 Saat 09:52

Düzenleyen Armanc - 03 Tem 2026 Saat 16:24
Yukarı Dön
Armanc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Armanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2026 Saat 01:40
Resim atim hocam açılmıyor mu🙏🏻1.sorum ucu sert ama etrafi kırmızı hocam  

2 . Sorum hocam 25 aylık kızım saçını tararken tel tel dökülüyor bu normalmi doktor sebirox şampuan verdi o pulama konak için bir defa kullandım ondan değildir demi hocam 

Gerçek ten hocam her gün bir sorun çıkıyor lütfen yardımcı olun 🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Düzenleyen Armanc - 23 Haz 2026 Saat 16:35
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 15>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.