|
Pişik ve kanayan yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2018 Saat 20:34 |
Hocam oglumuz 16 aylık. Çok sık pisik oluyor. Son 4 5 gündür durum fotoğraftaki gibi. Hemen her gün yeniden kanıyor kırmızı olan yer .bazen bezini değiştirmek için açtığımda kanarken görüyorum. Her altını açmada ıslak mendil yerine yıkıyorum . Normal pişik önleyici denilen kremlerden sürüyorum antibiyotikli krem henüz surmedim, ne önerirsiniz?
Düzenleyen Zorannelik - 05 Eyl 2018 Saat 21:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eczaneden; %3 luk Borik asitli su hazirlatin.. 300ml Bu sivi ile; her altini temizledikten sonra, o bolgeyi nemlendirin. Arkasindan: Desitin, Nivea, Popolin gibi kremlerden birini surun. Lutfen eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|