|
Solunum problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2018 Saat 01:34 |
Doktor bey merhaba kızım 24 aylık 13.5 kilo sizin yazdıklarımızdan çıkarak grip olduğunu düşündüm.3 gündür burun akıntısı geniz akintisi ve halsizlik var.ates yok bazen vücudu çok sıcak oluyor sadce.sunu sormak istiyordu doktor bey gece yatarken solunumu çok sıkıntılı inleme şeklinde kısık kısık ve solunum sayısı az bunun sebebi nedir ne yapmalıyım çok inliyor ve sayisi az
Birde doktor bey geniz akintışından sürekli uyanıyoruz ne yapabilirz
Düzenleyen Gunes05 - 12 Eyl 2018 Saat 01:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yastigini yukseltin, basucuna, 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yastigini yukseltiyorum doktor bey coldmix kalmamisti onu alacagim bugun.solunumu griplemi ilgili yoksa başka birşey olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sizin yazdıklarımızdan çıkarak grip olduğunu düşündüm.3 gündür burun akıntısı geniz akintisi ve halsizlik var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|