Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vajinada Yapışıklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Vajinada Yapışıklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 467
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vajinada Yapışıklık
    Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2018 Saat 22:22
Kadir Bey merhabalar,
Kızım 4 yaşında ve biz bu durumu küçük bir kız bebeğimiz olduğu için yeni fark ettik daha önce o kısım özel bir bölge olduğu için hiç incelememiştim.Yazılanların çoğunu okudum tek çözümün ovestin ya da estriol olduğunu yazmışsınız bugün doktora götürdük yapışıklığın olduğunu ve estriol kullanmamızı söyledi 1 hafta günde 3 defa 10 gün ara şeklinde devam etmemizi söyledi ancak eczacı kremi alırken yan etkilerinin olduğunu yumurtayı geliştirip adet döngüsünü erken başlatabileceğini sinirlilik ve gerginlik yapabileceğini söyledi inanın çok tedirgin oldum daha 4 yaşında size herhangi bir yan etkiye dair dönüş yapıldı mı hastalarınızdan gerçekten yumurtalığı geliştirip ergenliğe geçişi hızlandırıyor mu kaç yıldır piyasada dönüşler için yeni bir ilaç mı bilmiyorum o yüzden sormak istiyorum kullanmasak ilacı ergenliğe yakın kullansak böyle kalmasının herhangi bir Zararı olur mu bu güne dek görmedik ama hiç müdahale etmesek ne olur? Kadir Bey cevabınız bizim için çok önemli şimdiden ilginiz için teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119072
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2018 Saat 22:29
Estriol, zaten pirinc tanesi kadar surulecek.. 1 hafta kullanip, 1 hafta ara vereceksiniz.. 
Turkiye'de, oyle her SAGLIK personelinin dediklerine kanmayin.. 
Siz benim yazilarimi okuyun.. 
Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2018 Saat 10:50
Hocam afedersiniz tekrar, size sorulan sorular 2009 2011 yıllarında sorulmuş
1. Size erken adet döngüsü başlattığına ya da hormanal anormallikler yaşattığına dair hiç dönüş oldu mu hocam lütfen
2. Ben yan etkisinden çok çekiniyorum ne kadar pirinç tanesi kadar sürecekte olsam günde 2 kez 7 gün epey bir miktar ediyor ben hiç başlamasam 8-9 yaşlarında bu ilacı kullansam müdahale etmesem kapalılığa ne olur acaba zararı olur mu hocam bu sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olacağım doktorumuza sormak istemiyorum sizin verdiğiniz cevaplar daha da emin olmamı sağlayacak yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2018 Saat 20:03
38 seneden beri hic olmadi.. AMA, benim anlattigim sekilde kullanilacak.. 
Aylarca, her gun, yogurt surer gibi surulurse, bilemem!!!

Ilerde ne mi olur??? 
1- Adet gormeye basladiktan sonra, adet kanlari disari akamaz birikir ve sanki gebe imis gibi karni siser,
Turk gelenegine gore, "gayri mesru cocuk yapti diye" oldurulur… 
2- Bir sekilde, kanama disari olsa bile, evlendiginde, kizlik zari yirtilmaz, duhul olmaz, okuz koca bicak 
sokar (Adli tip da ornekleri var)
Yeter mi??? 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eyl 2018 Saat 20:09
Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2018 Saat 23:21
Teşekkür ederim Kadir Bey kullanmayacağım değil de 8-9 yaşlarında kullansam ne olur demiştim tabiki ergenlikten önce kapalılığın çözümü gerek vakit ayırdınız teşekkürler tekrar.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2018 Saat 03:17
Idrari disari akabildigi surece, tehir edebilirsiniz. 
Yukarı Dön
Adeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Adeniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 01:01
Kadir Bey merhabalar, kızım 4 yaşında vajinada kapalılık var Estriol kullanın günde 2 kez demiştiniz 1 hafta kullandım 10 gün ara verdik şimdi 2. Defa kullanacağız ama hiç bir gelişme yok yaşından dolayı deri kalınlaşmış diye mi açılma olmuyor bir zararı olur kremin diye tedirginim daha ne kadar kullanacağız kızım hiç sürdürmek istemiyor sürerken açma hareketi yapamıyorum sürüp bırakıyorum bu şekilde etki eder mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 02:45
Eski mailleri okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.