|
Tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlemay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2018 Saat 21:52 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ozlemay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kadir bey,
20 aylık kızımın kan tahlilleri ekteki gibidir. Devlet hastanesinde yapıldı. Hâlâ emiyor,iştahsız da değil, iyi besleniyor . Boy 89.5 kilo 13 D vitamini hariç hiç-bir takviye kullanmadım şimdiye dek. Sizin değerlendirmeniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim,saygılar. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her seyi NORMAL.. Assagilik Laboratuvar; 20 aylik cocugun Kan Degerleri yanina, ERISKIN Referans Araliklarini yazmis, sakin bir doktorun, bunlara bakip, ahkam kesmesine musade etmeyin!!! Benden ogrendiklerinizi soyleyin, bakin nasil "moraracak"... Eski maillere de bir bakin, bu sahtekarlik ne kadar yaygin goreceksiniz.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler yanıtınız için,
Ferritin 4.7 düşük değil mi? Yoksa tek başına birşey ifade etmez mi? Merakımdan soruyorum, çünkü henüz tahlil yapılan hastaneye gitmedim raporlar için . (Çinko 'nun sonucu henüz cikmadi) |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun, anlatmaktan, dilimde tuy bitti..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|