|
Bebek sarsılma düşme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 00:24 |
Kadir hocam sonunda size ulaştım cok şükür... sizin sayenizde doğruyu bulanlardanim ... Hocam benim sorum bayağı gecikmeli sizden haberim yoktu ozamanlar. Oğlum 3 aylıktı babası yataktan düşecekken refleksle yakalıyor belinden kafası geri bir şekilde sarsılıyor. Öyle bir ağladiki avaz avaz titreyerek 1 dakika sonra derin bir uykuya daldı ama ne uyku hiç bir güç uyandıramiyor. Kaptığımız gibi acile koştuk araba da gözünü açtı ama yinede durgundu hastahaneye gidene kadar epey kendine geldi doktor daha çocuğun yüzüne dahi bakmadan gidin tomografi çektirdin dedi eşimde bir hırsla çıktık ordan kızıp sonra bir doktor çevirdi ne oldu bebege diye baktı bisey yok bu çocukta eve gidin takip edin dedi daha sonrası herhangi bir araz olmadi tamamen kendine gelmesi 1 saati buldu diyebilirim .. Hocam şuan oğlum 3 yaşında zehir gibi bir çocuk masallah gelisimiyle her yonden onde gidiyor cok sukur ..o derin uyku neydi hocam 2 seneyi geçti düşündükçe çıldırıyorum ilerde bir sorun açmaz degilmi bize hocam... allah size sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin bizi aydınlatmaya devam edin sevgiler saygılar
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olsa idi……. O ANDA OLURDU!!!! Ayrica da, bebekler o kadar curuk yaratiklar degillerdir… O dusme hadisesi, normal bir dogum esnasindaki travma yaninda, devede kulak kalir…. Goruyorsunuz,bazi Turk doktorlarinin kafa yapisini!!! Tahlil-Tetkik olmadan, hicbir teshis koyamazlar.. Allahtan, ikinci doktor, akli basinda bir doktormus da, size panikletmemis… |
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sormayın bunlar nasıl doktor eğilipte yüzüne bile bakmadı çocuk uyudu uyandiramadik diyorum bir cevap vermiyor siz ta oralardan cevap yazıyorsunuz bize ayaklarına kadar gidiyoruz adam yerine koymuyorlar bizi.. iyiki sizi tanıdım hocam sizi doguran annenin ellerinden operiz çok teşekkür ederim sevgiler saygılar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|