|
Hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2018 Saat 23:58 |
Hocam.merhaba kızım 26 aylık 12 kg dün akşam öksürük başladı hafif burun akintisi başladı cold mix damlattim uyku uyuyamadı doğru düzgün bugün burun akıntısı başladı geniz akıntısı var yoğun ve yutuyor.aksam banyo yaptırdım 1 saat once yatırdım oksuruk çoğaldı ve koyu kivamli kustu bi kere de balgamsi su rengi sıvı çıkardı öksürerek ballı limon iciremiyorum ne önerirsiniz çok bitkin sürekli hasta oluyor geçen 3 hafta önce de ayda 2 kere hep aynı rahatsızlık bazen ateş de eşlik ediyor şuan bu sefer baslayanda ateş yok
|
|
![]() |
|
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serum fizyolojik uyguluyorum dünden beri hocam burnu açık yeşil köyü sarı gibi akıyor eklemek istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akintinin bu sekli almasi, gribin sonuna geldiginizi gosterir.. Sabirla devam..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|