|
Kabarıklık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2018 Saat 17:04 |
![]() Hocam iyi çalışmalar Kreşten öğretmeni atmış fotoğrafı. Dün sırtında küçücük vardı, evde pembe core satin vardı sürdüm hemen geçti. Bugün sabah da yoktu. Uyuyup uyanınca yayılmış. Bu nedir ne yapmalıyım? Sizin yazılarınızdan fenisitil ve hipokort var evde ancak bu şekil kabarıklıklara resim yollayın dediğinizi bildiğimden resmi yolladım hocam. Şimdiden teşekkürler Saygılar sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim aciliyor. Alerjik urtiker… Yedigi bir sey(??) Allerji yapmis.. Gunde 1 defa, 1 olcek Zyrtec verin, baska bir ilac gerekmez.. Dokuntu kayboldugunda, ilaci kesin.
|
|
![]() |
|
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kuzeninin unipique cinsi faresi var, onlarla çok haşır neşir olmuştu iki gün önce. Ondan beri var. Ama besin... bilemedim hocam farelerden olabilir mi?
Neyse vaktinizi alıyorum sanırım. Zyrtec başlıyorum Çok çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Hocam bu arada posta posta olacak ama core satin sürünce yine geçti. Bu alerjik ürtikerde kaybolup yeniden mi oluşur?
Yine de sabah zyrtec alacağım. Tekrar teşekkürler |
|
![]() |
|
Hocam her zamanki gibi haklıydınız. Zyrtec geçirdi.
Fakat yeni konu açmak istemedim. Araya tekrar grip girdi. Göz akıntısı için tobrasedin son günü yarın. İlliadin de kullanıyorum. Kulak ve geniz için. Geceleri balgamlı öksürükten tıkanıyor. Bazen kusuyor hatta. Sorum şu; kabarcıklar tam geçmedi. Zyrtec versem tekrar balgamı koyulaştıracaktır sizen öğrendiğim kadarıyla. Balgamlı öksürük çok kötü. Zyrtec vermeli miyim? Öksürük için ballı limon coldmix dışı yapabileceğim birşey var mı? Banyo da yaptıramıyorum. Dün kulağım ağrıyor dedi diye. Tadilatta kolaylıklar dilerim. Sevgiler saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bekleyin, once oksuruk gecsin.. Dokuntunun acelesi yok.. Kulak agrisi olunca, hemen Iliadin damla kullanin, eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|