Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateşsiz Boğaz Enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateşsiz Boğaz Enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sezen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sezen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateşsiz Boğaz Enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 15:01
Kadir Hocam Merhaba
Oğlum 5,5 yaşında. Sayenizde hiç antibiyotik kullanmadan bu yaşa geldi. Tamamen sizin kurallarınızla büyüyor.
Son 4 gündür boğaz ağrısı yaşıyoruz. Diş etleri kızarmış ve kabarmış. Burnu akıyor. Ancak ateşi hiç çıkmadı.
Bugün okulunun revirinden aradılar ve boğazının sol tarafı küçük diline kadar şiş, sağ tarafı kıpkırmızı dediler.
Ateşi hiç çıkmadığı için endişe etmemiştim ancak ağız kokusu var. Bir de bu şişlik beni tedirgin etti.
Nasıl ilerlememizi önerirsiniz?
Saygılarımızla 
Sezen
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117874
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 19:53
Hala atesi olmadi ise, antibiyotiklik bir durumu yok demektir.
Genel durumunu izleyin.. Hasta gorunumu varsa, bir: "Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin.. 
Genellikle, tek tarafli sislikler; Enfeksiyoz Mononukleoz'dan sonra gorulur.. Bu hastalik da VIRAL bir hastaliktir. 

Yukarı Dön
Sezen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sezen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 09:52
Sayın Kadir Hocam
Verdiğiniz destek çok anlamlı ve çok değerli.
Takip edeceğim, hasta görünüm devam ederse kan testi yaptırıp size göndereceğim.
Her şey için çok teşekkür ediyorum.
Saygılarımla

Sezen
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.