|
Ateşsiz Boğaz Enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sezen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 15:01 |
Kadir Hocam Merhaba
Oğlum 5,5 yaşında. Sayenizde hiç antibiyotik kullanmadan bu yaşa geldi. Tamamen sizin kurallarınızla büyüyor. Son 4 gündür boğaz ağrısı yaşıyoruz. Diş etleri kızarmış ve kabarmış. Burnu akıyor. Ancak ateşi hiç çıkmadı. Bugün okulunun revirinden aradılar ve boğazının sol tarafı küçük diline kadar şiş, sağ tarafı kıpkırmızı dediler. Ateşi hiç çıkmadığı için endişe etmemiştim ancak ağız kokusu var. Bir de bu şişlik beni tedirgin etti. Nasıl ilerlememizi önerirsiniz? Saygılarımızla |
|
Sezen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala atesi olmadi ise, antibiyotiklik bir durumu yok demektir. Genel durumunu izleyin.. Hasta gorunumu varsa, bir: "Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin.. Genellikle, tek tarafli sislikler; Enfeksiyoz Mononukleoz'dan sonra gorulur.. Bu hastalik da VIRAL bir hastaliktir. |
|
![]() |
|
Sezen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın Kadir Hocam
Verdiğiniz destek çok anlamlı ve çok değerli. Takip edeceğim, hasta görünüm devam ederse kan testi yaptırıp size göndereceğim. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla |
|
Sezen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|