Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece öksürügü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

gece öksürügü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yassi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yassi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gece öksürügü
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2018 Saat 19:52
hocam mrb. ben yazılarınızı okudum biraz ama. Benim kızlarım da gündüz öksürükleri yok am gece uykusun da köpek havlar tarzda öksürük ardından kusma oluyor. airfix yada prednol ile rahatlıyorlar. 2017 kasımdan bu yana her doktora gittiğimizde antibiyotik verdiler.coldmix burun temizliğinden başka öneriniz varmı?? grip aşısı öneriyormusunuz?kızlarım biri 4 diğeri 2 yaşında.şimdiden çok teşekkür ediyorum🙏🏼
yasein
Yukarı Dön
yassi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yassi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2018 Saat 19:54
grip aşısı öneriyorsanız,önerdiğiniz markayı yazabilirmisiniz🙏🏼
yasein
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2018 Saat 20:03
Birinci tavsiye: Airfix ve Prednol veren SAHTEKARLARA gitmeyin… Veren olursa da kullanmayin.
Bu ilaclarin sagladigi; "Sahte iyilik haline" aldanmayin, yoksa doktorlardan cikamazsiniz.
Bu namussuz sahtekarlar ailelerin gozlerini bu sekilde boyayarak, cocuklarinin daha sik hasta olmalarini 
sagliyorlar…
 "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi hic mi okumadiniz??? 
Asiyi oneriyorum.. 
Grip icin eski cevaplari okuyun… 
Dunya daki BUTUN Grip asilarinin icerigi AYNIDIR....  
Dunyadaki butun asi  ureticileri, WHO'nun asi merkezinden, o seneki asi viruslarini alirlar, cogaltirlar ve
 tekrar WHO'ya gonderirler.. Onay alindiginda asi uretimine baslarlar.. 

Yukarı Dön
yassi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yassi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2018 Saat 20:21
peki hocam grip mi yoksa ,alerjik mi rahatsızlığımız?alerji testi önerdi doktorumuz gelecek ay,grip ya da alerjikse grip aşısı derdimize çare olur mu???
yasein
Yukarı Dön
yassi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yassi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2018 Saat 20:22
Allah razı olsun sizden 🙏🏼 işiniz gücünüz rast gitsin🙏🏼
yasein
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.