|
Ek gida |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2018 Saat 15:12 |
Hocam kolay gelsin 6 aylik olduk ek gidaya başladık yanliz ağzımızı kapatıyoruz açmıyoruz çok mu onemli ek gidaya geçmesi çok sütüm var yetiyorda zorlamalı miyim bu arada 6 aylik 8 kilo 67 cm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic de onemli degil.. Simdiye kadar 6 hastam 2 yas bitene kadar SADECE, anne sutu aldilar.. SAKIN, Turk doktorlarina inanip, sirf ek gida vermek ugruna anne sutunu azaltmayin veya kesmeyin!! Onlarin derdi baska!!! Ek gidalara baslayinca, sizlere HER AY, "Sebze corbalari" tarifleri verecekler, butun dava bunun icin!!! "-Obur ay mutlaka gelin, sebze corbasina maydanoz ilave edecegiz!" Cok muhim!!!! Zira, 6. Aydan sonra asilar bitince, doktora gitmiyorlar!!! Anladiniz siz onu!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2018 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Ah hocam birde eşim anlasa her ay kontrole götürüyor kiz çocuğum var dikti testisleri indi mi diye soruyor ne kadar alakalilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
".....kiz çocuğum var dikti testisleri indi mi diye soruyor …." Ilahi!! Siz de; "-Bir de siz bakin.." dese idiniz…
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Girişte kız adıyla çağrıldı erkek sandı bakmadan testisleri indi mi diye soruyor yani dikkatleri bu kadar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|