|
Kıl kurdu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Halilo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kıl kurduGönderim Zamanı: 07 Ara 2018 Saat 20:05 |
|
Kadir Bey iyi günler. Böyle bir hizmet verdiğiniz için öncellikle çok teşekkür ederiz. Oğluma sayenizde antibiyotik vermedim, normalde süt vermeyecektim sayenizde süt vermem gerektğini öğrendim, göz yaşı kanalı ameliyatından sayenizde kurtulduk, pişikte, yaralanmalarda, yanmalarda ne yapmam gerektiğini sizden öğrendik. Eşim başta güvenmiyordu doktora gidelim diyordu şimdi hemen kadir beye soralım diyor😊 Size ulaşmak bizim için büyük nimet Allah razı olsun.
1 haftadır 3 yaşındaki oğlumda döküntü var, yazılarınızda bulunan fotoğraflara göre alerjik ürtikere benzettim zyrtec verdik ve dokunacak şeylerden uzak tuttum ama hiçbir değişme olmadı. Sonra kıl kurdu olabileceğini okudum ve farkettimki burnu kaşınıyor salya akıyor.Bugun sabah andozol hap ve şurup aldım. Oğlum şurubu içmek istemedi ben de hap verdim çiğneyerek yuttu. Eşim ve ben 2 adet(200mg) oğlumda 1 adet içti. Sizin yazılarınızda 1 adet diyor fakat prospektüste 2 adet. Şimdi tekrar vermeye gerek varmı. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2018 Saat 21:54 |
|
3 yas icin; 1 tablette olur, 2 tablette… Normal takvime uyun..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|