|
Zatürre / yatıralım dediler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Emine Baş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emine Baş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2018 Saat 10:52 |
Merhaba hocam
Oğlum 8,5 yaşında 27 kg, 127 cm boy 3 gün süren ateşi oldu 39,8 seviyelerinde ve öksürük şikayeti oldu, nefesi alıp verişi normal. 4. gün ateşi düştü iyiydi, okuldan halsiz geldi. Akşam yine ateşi çıktı ve bu sabah doktora götürdük. (Sabah Ateşi normaldi) Göğsünü dinleyince biraz sıkıntı var dedi ve kan testi ve röntgen istedi. Sonuçlardan sonra kan testi fena değil ama röntgen sıkıntılı zatürre teşhisi koyup yatırmamız lazım dedi. Kabul etmedik çıktık. Sizin yorumunuz bizim için önemli Sağlıkla kalın https://i.hizliresim.com/JZYA9n.png https://i.hizliresim.com/OvqAbA.png |
|
![]() |
|
Emine Baş ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emine Baş
![]() ![]() ![]() ![]() |
Röntgenin raporu yarın çıkacağını için gönderemedim, kan testini gönderdim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler acilmiyor.. 1- WBC:17'nin altinda ise, Kesinlikle ; assagilik bir sahtekara denk gelmissiniz demektir.. 2- Zaturre oldugunda, solunum sayisi dakikada: 60'in ustune cikar, cocuk su bile icemsz, sikintilidir.. 3- Bu ASSAGILIK, sahtekarlar, eskiden oksurene her hastaya ;Astim diyorlardi, onca hakaretten sonra vaz gectiler, simdi "Zaturre" diyorlar.. Sakin bu assagilik sahtekarlara inanmayin. www.yollayap.com sitesinden gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emine Baş
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emine Baş
Lökosit 7,82
Crp 2,66 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emine Baş
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle; Zaturre ile hicbir alakasi yok.. WBC degeri cok dusuk... Bu ne bicim Zaturre??? BU PUSTLAR, eskiden her oksurene, Astim diyorlardi, onca hakaretten sonra dilleri bir yerlere girince, simdi her oksurene, Zaturre diyorlar.. Dikkat ediyorsunuz degilmi??? Bu pustular ASLA Grip teshis etmezler.. Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin.. PUST, bir de hastaneye yatiracakmis... Zaten hakiki Zaturre olsa, baska hastaneye sevk ederler.. Calistigi Hastaneden belli!! Tam bir batakhane!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Ara 2018 Saat 20:33 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emine Baş
Hocam merhaba
Poyraz çok iyi, hiç bir ilaç almadık sadece grip tedavinizi uyguladım. İyi ki varsınız, sağlıkla kalın |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|