|
d vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bahar1317 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahar1317
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2018 Saat 16:11 |
Hocam 2 yasinda ve 5 yasinda cocuklarimin d vitamini duzeyi 2 yasindaki oglum icin 30 5 yasindaki kizim icin 28 cikti. D vitamini takviye kullanacagim fakat ampul alirsam kac birim kullanmam gerekir. Gunluk agiza sıkılan fıs fıs seklinde d vitMinide var ondan alirsam kac birim almam gerekir. Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her ikisi de; birer ampul Dvit3 icecek.. LUTFEN, ne olur, sual sormadan once 1-2 mail okuyun.
|
|
![]() |
|
bahar1317 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahar1317
Eski maillerinizi kafama takilan bir sey oldugund hep okuyorum hocam. Ama bu konu ile ilgili kac birim kullanmam gerek bulamadim. Tekrar bakicam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Birim" filan YOK! Turk doktorlarini kafaniza takmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahar1317
Yapilan her tahlilde istemesekte b12 ye bakarlar ama d vitaminine bakan bir doktor bulamadik. Istedogimiz zamanda gunes alsin yeterli derler. D vitamini ne kadar onemli sizin yazilarinizdan ogrendim hocam cok sagolun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zira; 1- B12 tahlili daha pahalidir!! 2- D vitamini eksik ciktiginda, nasil tedavi vereceklerini bilmezler.. O yuzden bu konuya hic bulasmazlar! 3- D vitamini tedavisi, agizdan icmelik ve masrafsiz bir tedavi.. Islerine gelmez. 4- B12 vitamini "SUDA ERIYEN" vitaminler grubundan dir.. Fazlasi veya zehirlenme riski diye bir sey yoktur. Bol keseden tedavi vermek kolaylarina gelir. |
|
![]() |
|
GurbetEkin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GurbetEkin
Yeni baslik açmak istenedin..Hocam benim kizim da 5 yaşında yazılarınizdan okuyarak d vitamini kullanmak istiyorum fakat eşim ampul yerine damla almış.gunluk kac damla kullanmaliyim.kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damla hem cok pahaliya gelir, hemde istenilen seviyede D vitamini elde edemezsiniz. Kesin; PUST bir Eczaci bu fikri kocanizin kafasina sokmustur.. Ampul: 300,000 unite, Damlanin tamami:50,000 unite.. Varin siz hesaplayin. Mumkun degil acigi kapatamazsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|