|
Beta v |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
betuldem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 19:38 |
![]() Hocam hayırlı akşamlar. 7 yaşındaki Oğlumun bugün ateşi ve 2 kez kusması oldu. Baya da halsiz. Ateşi 39.5 çıktı en yüksek. Doktora götürdü eşim. Tahlil sonuçları bunlar. Beta virüsü var antibiyotiksiz geçmez demişler. Ben sayenizde 6 yıldır antibiyotik kullanmamıştım. Şu an biraz endişeliyim. Siz ne derseniz o benim için. Bu sonuçlara Antibiyotik kullanmalı mıyım? Tahlil sonucunu alta ekledim hocam. Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ediyorum Düzenleyen betuldem - 15 Ara 2018 Saat 19:43 |
|
![]() |
|
betuldem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Resim acilmiyor. www.yolayap.com sitesinden tekrar gonderin. 2- "... Beta virüsü var .." O SALAK doktora soyleyin, o mikrop, VIRUS degil BAKTERIDIR..Salak daha virus ile bakterinin farkini bilmiyor!! 3- SAKIN; Turkiye'de yapilan "Bogaz Kulturlerine" inanmayin!!! Maasallah, nerede ise hepsinde Streptokok uretirler. Musterek olarak, CETE halinde calistiklari PUST laboratuvarda; kulturde; A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokoklar uredi" diye sahte rapor verir. Eger oyle bir sonuc veren olursa, bir sorun bakalim: "A-Grubu" oldugunu nasil anlamislar?? "Beta hemoliz'i", plaga bakarak soylerler de, A-Grubunu nasil bilebilmisler?? Onun ozel bir test'i vardir.. ( Bacitracin testini bilen laboratuvar varmi acaba??) |
|
![]() |
|
![]() |
|
4GP.ME/bbtc/1544898851622.jpg
|
|
![]() |
|
Boğaz kültürü ve mukus kültürü yapmışlar hocam. Sonuçları 3 gün sonra çıkıyormuş ama yine de kana bakarak beta demişler. Tekrar yükledim inşallah bu kez açılır.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, ama SAKIN, o kulturlere inanmayin.. Pust, kasten "Strep-A Testi" istemiyorki, (-) cikacagini biliyor.. Halbuki bu Test; 10 dakikada sonuc verir!! Siz devamli anlattigim; 3 bulguya bakin: Ates + Agizda pis KOKU + Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi... Bunlardan biri bile YOKSA, degil Streptokok, Antibiyotik gereken bir durum dahi yoktur.. Ayrica da; bu 3 bulguya ilaveten, Streptokok oldugunda; Bulanti ve kusmalar da olur. SAKIN Cocuk doktorlarina inanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2018 Saat 22:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|