|
Kırmızı iz şakakta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 08:29 |
www.4GP.ME/bbtc/1545023825733.jpg
Kadir bey merhaba İyi haftalar diliyorum öncelikle. Kızım 2 aylık. Bu sabah uyandığında sağ şakağında böyle bir iz vardı. Yatağının ahşap parmaklıkları var Açıkçası ona çarptı diye endişelendim.Önemli bişey midir Kadir bey? Genel durumunda bir farklılık yok şuanda ama 2 aylık olduğu için ayırd edememekten korktum açıkçası.Gün boyu takip edeceğim ama size de sormak istedim.. Çok teşekkür ederim Saygılarımla Yeşim Uzman
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Carpma degil... Ya yataginin kenari veya yatak takiminin bir kivrimi tahris etmis.. Bu saate kadar kaybolmustur.
|
|
![]() |
|
yesimuzman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yesimuzman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey çok teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığınız için.
Dediğiniz gibi oldu neredeyse kayboldu diyebilirim. Çok ama çok hafif bir çizik gibi duruyor. Bir sıkıntımız yok.Tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|